Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
C

CEGOX

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunlara güncelleme geldikçe nasıl güncelleyeceğim being a dicki güncellenmiş haliyle oynamak istiyorum tekrardan ama 3 gün sonra bir daha güncelleme gelirse bir 10gb daha indirmek istemiyorum netim yavaş

C

cek123cek

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar öncelikle ben indirdim de verdiğiniz linkten türkçe olarak inmedi 2. sezon mevcut ancak türkçede yok başka bir siteden yama indirdim krudum ancak öyle yapıncada sadece 0.5 e sürümne kadar oynayabildim varsa cevap olarak türkçe yama linkni atabilir misiniz

Bay Gurme

Bay Gurme

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar öncelikle ben indirdim de verdiğiniz linkten türkçe olarak inmedi 2. sezon mevcut ancak türkçede yok başka bir siteden yama indirdim krudum ancak öyle yapıncada sadece 0.5 e sürümne kadar oynayabildim varsa cevap olarak türkçe yama linkni atabilir misiniz
nasıl yai türkçe olarak inmedi
discordda bu soruna çözüm bulabilirsin

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Oyunlara güncelleme geldikçe nasıl güncelleyeceğim being a dicki güncellenmiş haliyle oynamak istiyorum tekrardan ama 3 gün sonra bir daha güncelleme gelirse bir 10gb daha indirmek istemiyorum netim yavaş
Güncelleme geldiğinde maalesef tekrardan indirmeniz gerekiyor.

C

cek123cek

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Par
nasıl yai türkçe olarak inmedi
discordda bu soruna çözüm bulabilirsin
Pardon ingilizce olanı indirmişim bende bi sorunum var verdiğiniz linklere tıklayınca Böyle bir şey geliyor ve linki geçe ne kadar tıklasamda aynı sayfada kalıyor add block kullandıgım için olabilir mi ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (805).png
    Ekran Görüntüsü (805).png
    183 KB · Görüntüleme: 7
K

Karatekittt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Admin iyi günler benim bir sorum vardı ben mobilde oyunu tüm sitelerden tek tek indirip denedim ama hepsinde apkyi kurarken hata veriyor uygulama acilamadi diyor çözümü nedir?

C

cek123cek

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Rica edersem biri bana Direkt olarak İNDİRME linki atabilir mi yani gogle drive olarak direkt indire bastığımızda indirebileceğim

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Kapattım ancak linki geçe ne kadr tıklasamda hiç geçmiyor rica edersem bana direkt olarak Gdrive a girilmiş haliyle linkini atabilir misiniz
Açık link atamam maalesef.

• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.

K

Kado2763

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
O kadar bekledik yapımcı bize kısa bir oyun vermiş

B

Beratlandiniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

çok çabuk bitti :D

Zaza

Zaza

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun Android indirdim fakat yüklerken sonda hata veriyor yüklenemedi diyiyor.

Üst Alt