K
killerman
Kayıtlı Üye
Klasör secilmiyorKlasörü seçin "çıkart" a tıklayın obb klasörüne girin ve oraya çıkartın.
Klasör secilmiyorKlasörü seçin "çıkart" a tıklayın obb klasörüne girin ve oraya çıkartın.
Android de misiniz?Klasör secilmiyor
EvetAndroid de misiniz?
Klasöre basılı tutun.
Tutuyorum ama hiç bir şey olmuyorKlasöre basılı tutun.
Zarchiver kullanıyor musunuz kullanmıyorsanız indirirseniz işiniz çok daha kolaylaşacaktır.Tutuyorum ama hiç bir şey olmuyor
Teşekkürler bakacağımZarchiver kullanıyor musunuz kullanmıyorsanız indirirseniz işiniz çok daha kolaylaşacaktır.
Rica ederim.Teşekkürler bakacağım
Onlara arkadaşlıktan daha fazlasını istiyorum demeden önce tavuk olmanız gerekiyor. Tavuk yolundan ilerleyiniz.Maya ve Josy ile aynı anda sevgili olabilmek için nasıl bi yol izlemeliyim bilgisi olan her şekilde bitirdim oyunu Maya ve Josy hikayesi hariç içimde kaldı
Discord sunucumuzdan save dosyası bulabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Son güncellemden devam etmek için ne yapmam gerekiyor? Oyunu bir kere bitirdim bir daha bitirmek istemiyorum
Herkese erişilebirlik var dimiBildiğiniz sevdiğiniz badik bir şey yazmaya gerek bile yok
Discorda elbette gelirim ama sorunumun çözümü gayet basit buradan yardımcı olamaz mısınız?Discord sunucumuzdan save dosyası bulabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Evet herkese açık şu an.Herkese erişilebirlik var dimi
Save dosyası lazım onun için discordda save dosyası olan birinden alabilirsiniz ben de yok şu an.Discorda elbette gelirim ama sorunumun çözümü gayet basit buradan yardımcı olamaz mısınız?
Oyunu arkada açık bırakmayın, oyundan çıkıp tekrar giriniz.Bende bu şekil kaldı yardımcı olabilicek giriş yaptıktan sonra
Bu şimdi paralı demiEkli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Tamam teşekkür ederim Save dosyası bulursak Nasıl ekleyeceğiz?Save dosyası lazım onun için discordda save dosyası olan birinden alabilirsiniz ben de yok şu an.