Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Evet, Bu oyunun son bölümünü oynamış bulunmaktayım.Çoğunluk gibi benimde beklediğim bir ilerleme değildi.Tabi ki tahminlerimin çoğu doğru çıktı.Gizemli mektubun daha çok hikayede etki edeceğini bekliyordum.Sanırım yapımcı koca bir günlük ile bunu ağırdan alacak gibi görünüyor.Annesi ve ''Jill'' ailesi hala gizemini koruyor.Bu konulara daha çok ağırlık vermesini bekliyordum.''Jill'' ve ''Isabella'' favori karakterlerdi.Ne yazık ki ''Jill'' çok pasif kalmış diyebilirim.Onla daha çok romantik ve duygusal sahneler görmek isterdim.Yapımcı ''Jill'' için ilerlettiği hikaye çok zayıf kalmış.''Isabella'' favori listemde liderliği aldı diyebilirim.DIK evinin onarım ve tamirini bize yaptırması inanılmaz gereksiz olmuş.İlla ki her şeyde ön planda olmak gereksiz görünüyor.Emeğinize sağlık.

''Tommy'' tekmelerken hata aldım.Oyunda sosyal medya uygulaması olan ''Rosster'' açarken hata aldım.Serbest dolaşımlarda hata aldım.Başkasıda aldıysa yazsın.Benden dolayımı öğrenmek isterim.

Çevirmenlere Özel Not
Değerli çevirmenler oyunda ''GOD'' kelimelerini sizden ricam arap kültüründe geçen yaratıcının ismi ile yazmayın.''Türk'' kültüründe karşılığı ''aman tanrım''dır.Çevirmenlerin en büyük alay konusu olduğu bu noktadır.Japon anime ve oyunda kendi kültürlerinde ''Kami sama'' yazılması gerekirken direk arap kültüründe geçen isim kullanılıyor.Bir çok kültürde yaratıcının ismi ile değil sıfatlandırma kullanılıyor.Oyunda bu isimleri görünce, müslüman mı bu baş karakter diyoruz.:giggle:Masa oyununu oynarken bu isimleri görünce cihat yaptığımı sandım.Sonuçta cinsel içerikli bir oyun oynuyoruz ve bu isimleri görünce oyunda ki hava bozuluyor.Kendimi camide gibi hissediyorum.Lütfen bunu yapmayın.Emeğinize sağlık ve çevirmenleri tebrik ediyorum.:unsure:(y)

F.D

F.D

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Riona güzel ama oyunun en iyisi isabella jill sage

2025te evlenmeyi düşünüp oyunu bırakacaksın yani 😂😂 the deluca'ya gelecek güncellemede cinsel içerik eklenmesi gerek hikaye bi yere kadar. Şuana kadar hikayesi ile gayet güzel ilerledi ama bir süre sonra oynanım düşer. Luna'nın hikayesi güzel ama sonuçta oyun😂😂
Yapma be kardeşim tamam jill ve sage güzel ama Riona benim için farklı bi seviye öyle bi tane bulsam asla kaçırmam mükemmelliğin tanımı resmen yaa

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15$
Başyapıt olan bi oyun ama son bölümü benim için hayal kırıklığı oldu daha çok eğlenceli beklerken kasvetli bi bölüm çıktı size çok teşekkür ederim en kısa zamanda oyunu çevirip paylaştınız Bella yine kendine aşık etti kısa süre de olsa

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
önceki bölüme ekstra olarak kaç tane +18 sahne eklenmiş

Hemera

Hemera

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun fazla mükemmel bence. Her ne kadar 5. bölümde biraz hayal kırıklığına uğramış olsam da daha iyi olacağına şüphe yok

Üst Alt