Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Lazformation61

Lazformation61

Güncelleme Abonesi
Kredi
1₺
Müq bir iş çıkartmışsınız yine , sanki bu bölüm kısa gibi geldi bana

N

Noktanokta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu nasıl indirebilirim üyeliğimin olması gerektiğini söylüyor

M

Mesutavluk01

Bir şey sorucam şimdi koskoca sitede bu oyun hatalı çıktı diye neden hepsini kapatıyorlar onu anlamadım yani tamam da ücretsiz olanlar niye açılmıyor ??

K

Kanliyurg

Bir şey sorucam şimdi koskoca sitede bu oyun hatalı çıktı diye neden hepsini kapatıyorlar onu anlamadım yani tamam da ücretsiz olanlar niye açılmıyor ??
Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :

Being a DIK oyunun bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe Betadan çıkana kadar hiç bir Türkçe oyuna erişim sağlayamazsınız. Bunu yapmamızın nedeni ise Being a DIK ücretsiz bir şekilde erişebilen ve bunu paylaşan uyanıkların önüne geçmek. Bunda bizim de hatamız var, bu süreç için sizden özür dileriz. Fakat bunu yapmak zorundayız...

M

Mesutavluk01

Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :

Being a DIK oyunun bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe Betadan çıkana kadar hiç bir Türkçe oyuna erişim sağlayamazsınız. Bunu yapmamızın nedeni ise Being a DIK ücretsiz bir şekilde erişebilen ve bunu paylaşan uyanıkların önüne geçmek. Bunda bizim de hatamız var, bu süreç için sizden özür dileriz. Fakat bunu yapmak zorundayız...
Yani o uyanık olarak adlandırdığımız şahsiyetler yüzünden biz kurunun yanında yaş da yanar misali ... Neyse bekliyecegiz artık ne yapalım teşekürler.

-'StroK!#

-'StroK!#

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Harem Hotel Türkçe Beta
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
beta satın alan arkadaşlar herhangi bir sorun var mı ona göre satın alıcam ?

S

sasubaysa44

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0₺
Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt