Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
ozcan351

ozcan351

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Riona güzel ama oyunun en iyisi isabella jill sage

2025te evlenmeyi düşünüp oyunu bırakacaksın yani 😂😂 the deluca'ya gelecek güncellemede cinsel içerik eklenmesi gerek hikaye bi yere kadar. Şuana kadar hikayesi ile gayet güzel ilerledi ama bir süre sonra oynanım düşer. Luna'nın hikayesi güzel ama sonuçta oyun😂😂
Oyuna bir anda cinsel içerik eklenirse var olan mafya ve ciddiyet havası direkt kaçacaktır ki oyunda her ne kadar Lunaya yakın olsakta diğer kız ve koruyucu annemizle de farklı olaylar yaşadık , bir anda bunları sineye çekip herkesi yatağa atarsak asıl o zaman oyunun kitlesi direkt uzaklaşır. Haklısın kesinlikle eklenmesi gerekiyor ancak bir sonra ki güncellemeler de araya sevgililik katılarak yapılması daha sağlıklı olacaktır.Asıl konumuz badik kaçırdığım şeyler var mı diye ikinci kez başladım , aga yine sarmadı ya kjqwdkjqw Bir daha ki güncelleme bomba olacak gibi duruyor ama bu şu anda dişimin kavuğuna yetmedi. Tatmin olamadım 😂 😂 😂

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna bir anda cinsel içerik eklenirse var olan mafya ve ciddiyet havası direkt kaçacaktır ki oyunda her ne kadar Lunaya yakın olsakta diğer kız ve koruyucu annemizle de farklı olaylar yaşadık , bir anda bunları sineye çekip herkesi yatağa atarsak asıl o zaman oyunun kitlesi direkt uzaklaşır. Haklısın kesinlikle eklenmesi gerekiyor ancak bir sonra ki güncellemeler de araya sevgililik katılarak yapılması daha sağlıklı olacaktır.Asıl konumuz badik kaçırdığım şeyler var mı diye ikinci kez başladım , aga yine sarmadı ya kjqwdkjqw Bir daha ki güncelleme bomba olacak gibi duruyor ama bu şu anda dişimin kavuğuna yetmedi. Tatmin olamadım 😂 😂
Bir anda cinsel içerik gelmesini istemiyorum zaten ama şöyle düşün oynanısı uzun bir oyun ama her hangi bir cinsel sahne yok luna ve kardesi ile yasadıklari haricinde tabi bir de bahsettigin koruyucu anne durumuda var. Badik'te isabella olayı nasıl 6 bölümdür şehvetle bekleniyorsa the deluca familiy'de de aynı şekilde şehvetle bekleniyor. Badikte en azindan kendini tatmin edebilecek secenekler var mesela josy'nin okula geldiğinde sage isabella ve derek bu 3lüden sage seçiminde baya ekmek çikıyor ama en önemli kısım milletin beklediği asıl iki kişi var biri jill bir diğeri isabella 😍😍 tabi catyh miydi o kızıl ogretmen onuda beklemedeyiz 😂😂

D

duran875

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
betayı alıcaktım ama oyundan atma sorunu varmış galiba?

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
İlk defa bir oyun için erişim alıyorum.Oyunları oynamak için ingilizcem orta derecede olsada, emeklerinize katkım olsun istedim.Bir iki oyun çevirisinde bulunmuş biri olarak diyebilirim ki, harcadığınız zaman ve emeğin hakkı ödenmez.Bu her çevirmen için geçerlidir.RTX 3000 serisi kartımı bir alabilirsem daha rahat olacağım.O zaman daha çok erişim veya destekçi plus alabilirim.Emeğinize sağlık ve çevirmenleri tebrik ediyorum.:)👏👏👏(y)

K

Kaan123456

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Normal apk boyutuyla küçültülmüş apk boyutunun farkı nedir?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Normal apk boyutuyla küçültülmüş apk boyutunun farkı nedir?
Düşük boyutlu APK (bu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük) telefonunda alan sıkıntısı yaşayan kişiler için güzel bir alternatif. Normal APK'yı kurmak için 12GB boş alana ihtiyacınız var.

K

Kaan123456

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Düşük boyutlu APK (bu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük) telefonunda alan sıkıntısı yaşayan kişiler için güzel bir alternatif. Normal APK'yı kurmak için 12GB boş alana ihtiyacınız var.
Aga benim tel 16 gb zaten :D

R

rrord

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
erişim sorunu sadece türkçe oyunlar içinmi geçerlidir acaba ?

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
yüksek apk ve düşük apk arasındaki görüntü farkı çok mu ne kadar fark ediyor ?

Üst Alt