Son Konular
Hangi platformda(Windows/Android/Ios), ne kurmaya çalışıyorsunuz? İkinci sezondan üçüncü sezona geçerken kullanılan aktarma dosyasından mı yoksa kaldığınız bölümden devam etmek için kayıt dosyası mı?Hocam saveleri yüklemekte sıkıntı yaşıyorum söylenen kısayola atıyorum ama bi türlü gözükmüyor
Eğer Android 13 ve üzeri bir cihaza sahipseniz maalesef telefon üzerinden kayıt kuramazsınız. 'Android/data' klasörüne erişmenizi engelliyor Android işletim sistemi, bu yüzden bir bilgisayara bağlayarak yapmak gerekiyor kurulumu.Android 10 ve üstü için gerekli talimatları yerine getiriyorum ama hicbir şekilde kayıtlar görünmüyor, aktaramıyorum sorunu yasayan sadece benmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen
Shizuku + ZArchiver Yetkisi Alın:Android 10 ve üstü için gerekli talimatları yerine getiriyorum ama hicbir şekilde kayıtlar görünmüyor, aktaramıyorum sorunu yasayan sadece benmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen
Evet, beta süreci bittiğinde herkesin erişimine açılacak.herkesin erişimine açılacak mı, açılacaksa ne zaman