Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
Sirius Black

Sirius Black

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sage ile birlikte iseniz Yılbaşı partisinde Zoey ile arkadaş kalırsanız. Sage sizden ayrılıyor.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Hocam saveleri yüklemekte sıkıntı yaşıyorum söylenen kısayola atıyorum ama bi türlü gözükmüyor
Hangi platformda(Windows/Android/Ios), ne kurmaya çalışıyorsunuz? İkinci sezondan üçüncü sezona geçerken kullanılan aktarma dosyasından mı yoksa kaldığınız bölümden devam etmek için kayıt dosyası mı?

B

balciazmah

Kredi
0₺
Android 10 ve üstü için gerekli talimatları yerine getiriyorum ama hicbir şekilde kayıtlar görünmüyor, aktaramıyorum sorunu yasayan sadece benmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Android 10 ve üstü için gerekli talimatları yerine getiriyorum ama hicbir şekilde kayıtlar görünmüyor, aktaramıyorum sorunu yasayan sadece benmiyim yardımcı olurmusunuz lütfen
Eğer Android 13 ve üzeri bir cihaza sahipseniz maalesef telefon üzerinden kayıt kuramazsınız. 'Android/data' klasörüne erişmenizi engelliyor Android işletim sistemi, bu yüzden bir bilgisayara bağlayarak yapmak gerekiyor kurulumu.

E

emanuele

Kredi
0₺
Galeri kısmında sahneleri açtım ama sanlerin üzerine bastığımda hiç animasyonlar oynamıyor sanki hiç dokunulmamis gibi nasıl çözerim

Mutikar

Mutikar

Kredi
0₺
Shizuku + ZArchiver Yetkisi Alın:
Shizuku uygulamasını indirin ve telefonun Kablosuz Hata Ayıklama özelliğiyle aktif edin.
ZArchiver ayarlarına girip Root/Shizuku erişimini açın. (Bu işlem Android 16'nın Android/data klasörüne koyduğu erişim engelini kaldırır).Ondan sonra save dosyalarını android data being a dik files saves dosya yoluna girin ve kayıt dosyalarını yapıştırın .

Üst Alt