Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.12.0 (3.Sezon - 4. Bölüm)
K

kuzeykuz96

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ilk 8 bölüm olan launcher açılmıyor ekranda biraz bekliyor sonrasında yanıt vermıyor veya bekle hatası cıkıyor.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
ilk 8 bölüm olan launcher açılmıyor ekranda biraz bekliyor sonrasında yanıt vermıyor veya bekle hatası cıkıyor.
Normalde beklemeyi seçtiğin zaman açılması lazım ama önemi yok, yeni gelecek güncellemesi için oyunu ön siparişe açtığımızdan 'Betadaki Türkçe Oyunlar' kategorisine taşındı. Yani destekçi üyeliği veya beta erişimi olmadan oynayamazsın betada olduğu sürece.

Z

zic001

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmaz
Ulan adam 2 sezon boyunca sizi partilerle uyuttu ahahah gelmiş SG yeni bölüm eleştiriyor adam en azından bir köprü kurdu kek naptı 3 sezon boyunca parti sex dışında 🤣

E

emrekckbyk

Being a Wife Türkçe
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Merhaba 2. Ve 3. Sezon arasında ara dönem diye bir oyun daha var o dahil mi 3. Sezonun başında acaba ona göre onu oynayıp başlayacağım yeni sezona Mackenzie şimdiden çok teşekkürler 🙏

T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
Ulan adam 2 sezon boyunca sizi partilerle uyuttu ahahah gelmiş SG yeni bölüm eleştiriyor adam en azından bir köprü kurdu kek naptı 3 sezon boyunca parti sex dışında 🤣
Abi Summer's Gone a bayılan ben sitede bekliyodum çıksın diye ve gittim diğer hesaptan parasıyla aldım. Bayıldığım oyunu 10-15 dk oynayıp sildim bir köprü vardı da ben mi görmedim acaba... Yada yarıda bıraktığım içindir belki. Senin için bölümü sonuna kadar oynayacağım eğer haklıysan özür dilerim senden)

O

OKEY_LOL9

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
10₺
hile ayari gitmis ne zaman geri gelicek

W

warturttt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mackenzie hocam selamlar oyunun son surumunu ingilizce olarak android icin sıkıştırıp paylaşacakmısınız. İyi günler

Ragerer2

Ragerer2

lust sezon 4
Eternum Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
80₺
Benim Android deoyunun direk başında oyundan atıyor da reddit de dpc mod tuzağından kaynaklandığı yazıyor sorun düzeldi mi acaba?

Üst Alt