T
TheNik054
Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Vaaaaay güzel liste)GodSon,
Taffy Tales,
Midnight Paraside
Life in Santa (Yapımında Türk var) harika oyun
Power Vacumm
Son Konular
Vaaaaay güzel liste)GodSon,
Taffy Tales,
Midnight Paraside
Life in Santa (Yapımında Türk var) harika oyun
Power Vacumm
Normalde beklemeyi seçtiğin zaman açılması lazım ama önemi yok, yeni gelecek güncellemesi için oyunu ön siparişe açtığımızdan 'Betadaki Türkçe Oyunlar' kategorisine taşındı. Yani destekçi üyeliği veya beta erişimi olmadan oynayamazsın betada olduğu sürece.ilk 8 bölüm olan launcher açılmıyor ekranda biraz bekliyor sonrasında yanıt vermıyor veya bekle hatası cıkıyor.
Ulan adam 2 sezon boyunca sizi partilerle uyuttu ahahah gelmiş SG yeni bölüm eleştiriyor adam en azından bir köprü kurdu kek naptı 3 sezon boyunca parti sex dışındaYok ya drpinkcake baba öyle şey yapmaz. Ama cidden Ocean inanılmaz hayal kırıklığı yaratmıştı şimdi aklıma geldi. Bölümü oynadım hikaye resmen 0dı karakterler sürekli kaç kez s. yaptın bilmem şunu denedinmi falan konuşuyodu. 10dk dayanamadım sildim oyunu. İnşAllah bunda olmaz
Merhaba, dahil.Merhaba 2. Ve 3. Sezon arasında ara dönem diye bir oyun daha var o dahil mi 3. Sezonun başında acaba ona göre onu oynayıp başlayacağım yeni sezona Mackenzie şimdiden çok teşekkürler![]()
Abi Summer's Gone a bayılan ben sitede bekliyodum çıksın diye ve gittim diğer hesaptan parasıyla aldım. Bayıldığım oyunu 10-15 dk oynayıp sildim bir köprü vardı da ben mi görmedim acaba... Yada yarıda bıraktığım içindir belki. Senin için bölümü sonuna kadar oynayacağım eğer haklıysan özür dilerim senden)Ulan adam 2 sezon boyunca sizi partilerle uyuttu ahahah gelmiş SG yeni bölüm eleştiriyor adam en azından bir köprü kurdu kek naptı 3 sezon boyunca parti sex dışında![]()
bekliyoruz12. Bölüm ne zaman yüklenir?
yayınlandıktan bir kaç saat sonra dediler yani şuan yayınlandı 13-14 gibi gelir herhaldebugün yüklenir umarım
Yeni sürümün hilesi daha çıkmadı, o 1-2 gün sürer hilesi çıkması. Çıktıktan sonra tekrar ekleyeceğiz.hile ayari gitmis ne zaman geri gelicek