Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
T

TheNik054

Eternum Türkçe
Heart Problems Türkçe
Kredi
20₺
7 Ağustosta oyun patreonda yüksek seviye aboneler için aktif olacak. Bu sitede illa ki adminlerden birinde yüksek seviye abonelik vardır diye düşünüyorum. Oyunu 7 ağustosta aldılar diyelim. Çok fazla bekleyeni olduğu için muhtemelen önceliği bu bölüme verecekler. Bu yüzden benim tahminim 8 yada 9 Ağustos diye düşünüyorum. Bekli de 10 undan sonrasınada sürebilir sonuçta büyük bir bölüm. Şimdiden kolay gelsin diyeyim.

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1₺
Bu zamana kadar ki en uzun bölüm olacak sanırım. Sezon finali bu kadar bekletmesine değer umarım

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
7 Ağustosta oyun patreonda yüksek seviye aboneler için aktif olacak. Bu sitede illa ki adminlerden birinde yüksek seviye abonelik vardır diye düşünüyorum. Oyunu 7 ağustosta aldılar diyelim. Çok fazla bekleyeni olduğu için muhtemelen önceliği bu bölüme verecekler. Bu yüzden benim tahminim 8 yada 9 Ağustos diye düşünüyorum. Bekli de 10 undan sonrasınada sürebilir sonuçta büyük bir bölüm. Şimdiden kolay gelsin diyeyim.
7 Ağustosta çıktıktan sonra 5-6 saat içinde yayınlanacak Türkçesi. Eğer çok büyük bir aksaklık olsa bile, 8 ağustosa girdiğimizin gecesi 02.00 - 04.00 civarlarına kadar çıkarmış oluruz ama o kadar uzun süreceğini de sanmıyorum.

Üst Alt