Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
G

gurgula

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben 1-2 sezonu içeren kısmı indirdim lakin açmaya çalıştığımda bir hata oluştu lütfen hatayı bildir butonuna basın şeklinde bir ekran çıkıyor. Yanlış bir şey mi yaptım? Bilen benzer sorun yaşayan çözümü konusunda yeşillendirebilirse sevinirim teşekkürler şimdiden.

X

xiaolerin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Samsung galaxy s24 ultraya kurmaya çalışıyorum fakat dosyaları atamıyorum android data kısmına, bunu nasıl çözeceğiz?

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bedavami mağazada bulamadım nereden alicagimi
Yalnızca 'Betadaki Türkçe Oyunlar' kategorisindeki oyunlar ücretli, bu oyun da dahil olmak üzere 'Türkçe Oyunlar' kategorisindeki oyunların tamamı herkesin erişimine açık.

6

67emir

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
BeingADIKSeason2Transfer1366998845 peristentin icinde ama oyuna girdigimde kayıt dosyası yine gözükmüyo neden

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
BeingADIKSeason2Transfer1366998845 peristentin icinde ama oyuna girdigimde kayıt dosyası yine gözükmüyo neden
'Aktar' veya 'Import' kısmında çıkar aktarma dosyası, 'Devam et' kısmında göremezsin. Eğer boşsa doğru yere atmamışsındır aktarma dosyasını.

6

67emir

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ordaki diyer dosyayi sonradan koydum ve o zamanda girdim olmadı v0.8.2 de oyunu bitirdigimde import da cıkmsaı gereken kaydetme yerine kaydetim ama oyunu tekrar bitirdigimde o kaydetiklerim gözükmüyor oynadıgım versionla mı alakası var cünkü 1.2. sezona girerken güncelle cikiyo ama oyunu sadece daha kaliteli yapior

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
ordaki diyer dosyayi sonradan koydum ve o zamanda girdim olmadı v0.8.2 de oyunu bitirdigimde import da cıkmsaı gereken kaydetme yerine kaydetim ama oyunu tekrar bitirdigimde o kaydetiklerim gözükmüyor oynadıgım versionla mı alakası var cünkü 1.2. sezona girerken güncelle cikiyo ama oyunu sadece daha kaliteli yapior
Dediğim gibi, eğer çıkmıyorsa yanlış yere kurmuşsundur. Android cihazlarda kurulum yapman gereken dosya yolu 'Android\Data\Renpy\Being A Dik\files\saves' veya 'Dahili Depolama\Renpy\Being A Dik\files\saves'.

Z

zZeck

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ya 3. sezon a.ılıyor pcde ama 1-2 bölüm ekrana simge geliyor kapanıyor yardım eder misiniz

Üst Alt