Son Konular
Hayır çünkü oyun çevrilirken bölünmüyor. Oyunun geliştiricisi bu şekilde ayırarak yayınlıyor oyunu.Bu oyunu komple Birleştirmeyi düşünüyor musunuz
Muhtemelen "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası farklı yerde kayıtlı,Arkadaşlar bahsedilen her şeyi yaptım ama 3. sezone kayıt dosyalarını bir türlü geçiremedim lütfen yardımcı olun. importta her şey bomboş. persistent isimli dosyayı açamıyorum klasor formatında değil
Windows'ta aktarma dosyasını 'AppData>RenPy>persistent' dosya yoluna attığın takdirde üçüncü sezonu başlatıp 'AKTAR' veya 'IMPORT' yazan menüden görüntüleyebilirsin.İkincisi sezon kayıt dosyası renpy persinent içinde olmasına rağmen 3. Sezon oyununda gözükmüyor bunun için ne yapabilirim
OlmazHocam tüm dosyaları yönetme izni istiyorda bir problem olmaz değil mi?
Mobilde nasıl yapılıyor pekiWindows'ta aktarma dosyasını 'AppData>RenPy>persistent' dosya yoluna attığın takdirde üçüncü sezonu başlatıp 'AKTAR' veya 'IMPORT' yazan menüden görüntüleyebilirsin.
Eğer yuvalar boşsa muhtemelen aktarma dosyası yerine kayıt dosyası atmışsındır. 'BeingADIKSeason2Transfer1366998845' isimli aktarma dosyasını kullandığından emin ol.
Eğer Android 13 ve üzeri bir cihaza sahipsen işletim sistemi 'data' klasörüne girmeni muhtemelen engelliyordur, bu yüzden aktarma dosyası kuramazsın. Bilgisayara bağlayıp 'Android\Data\Renpy\Being A Dik' klasörüne kurman gerekiyor aktarma dosyasını.Mobilde nasıl yapılıyor peki
Hocam bendede aynı problem var. şunun bir çözümünü söylesenizSelamlar,
STANDART ANDROID
(KURULUMSUZ - ORTA KALİTE GÖRSEL KALİTESİ VE STABİL HIZDA olanı ve kayıt dosyalarını indirdim ancak kayıtlar oyuna gelmiyor depolama being a dik klasörünün içine attım yardımcı olabilir misiniz
Bir üst mesajımda hangi dosya yoluna kurmanız gerektiği yazıyor.Hocam bendede aynı problem var. şunun bir çözümünü söyleseniz