Yapan kişi mağarasına girdi bir sonra ki sene gelBişey dicem 11. Bölümden sonrasi yokmu
Giriyorum yok gözükmüyor ayarlarda isim değiştirmeTelefondan ayarlar kısmına girin orada isminizi değiştire biliyorsunuz.
Zamanla güncellenecektir fakat net tarihi veremem.ilk 2 sezonu içeren windows dosyası güncellenecek mi orda da o meşhur windows 11 hatası var tekrar oynayamıyorum
Şimdilik çalışmıyor ama zamanla güncellemelerle win11 e uyumlu hale getireceğiz.ben bu oyunu en baştan oynamak istiyorum da ilk 2 sezon windows 11de çalışmıyor mu?
Üzdü bu yorumYapan kişi mağarasına girdi bir sonra ki sene gel
Kayıt dosyanı indirdim yükledim maalesef olmuyor bunu detaylı açıklayan bir yazı bişey yok mu ?İlk iki sezonu bitirdikten sonra save dosyanızı değil transfer dosyanızı 3. sezonun kayıt dosyalarına atmanız gerekmektedir. Attıktan sonra import kısmında gözükmüyorsa size önerim discord sunucumuzda paylaşmış olduğumuz 9. bölüm save dosyasını indirip kurmanız.
aynısı sizin için de geçerli -'StroK!#
Şu anlık yok. Fina vermiş oyunlar, sesonlar Windows 11e zamanla güncellenecektirPhoenix ilk iki sezon ios'ta yok mu?
Discord sunucumuzda #yardım kanalının sabitlenmiş mesajlarına bakın. Kayıt dosyası nasıl atılacağına dair video çekildi.Kayıt dosyanı indirdim yükledim maalesef olmuyor bunu detaylı açıklayan bir yazı bişey yok mu ?
Bölüm 9-10-11sezon üç kaçıncı bölüm oluyor. persistlerden veya data transferden bir türlü oyunu başlatamıyorum