Olmuyor usta olmuyor işte görmüyor. %appdata% ile açtığımda bir sürü being a dik dosyası var hepsinin içine tek tek attığım halde yine de görmüyor importa tıkladığımda.Discord sunucumuzda da burada da nasıl aktarım yapılacağını anlattığımız yer var. oradaki işlemleri sırasıyla yapın aktarmayı yapmış olursunuz.
Bende de çıkmıyor importta bulamadım çözümünüOlmuyor usta olmuyor işte görmüyor. %appdata% ile açtığımda bir sürü being a dik dosyası var hepsinin içine tek tek attığım halde yine de görmüyor importa tıkladığımda.
Çözebilen var miaynısı bendede var
MRainb0w ustam bı yardım edin ne yaptıysam çıkmıyor kayıt dosyasıBende de çıkmıyor importta bulamadım çözümünü
Hayır. İlk 2 sezonu oynamak istiyorsanız ilk iki sezon linkinden oynayabilirsiniz sadece 3. Sezonu oynamak istiyorsanız 3s3b linkinden indirip sunucumuzda paylaştığımız kayıt dosyasını oyunun içine atıp oynayabilirsiniz.Hocam 3. Sezon 3. Bölüm dosyasını indirince oyunu baştan full oynayabiliyor muyum? Yoksa ayırmanızın sebebi ilk olarak ilk 2 sezonu indirmem gerekmesi mi?
Phoenix hocam bunun bı çözümü yok muOyunun 2.sezonunu yeni bitirdim ama 3.sezonu yükledim ve kayıt dosyam çıkmıyor neden
Android mi pc mi aslında çok kolay aktarımı discordda videolu şekilde gösteriliyorSağolun oyunu sildim birinizin dönüp yazmaya yeltendigi yok
Eğer kayıt dosyasını aktaramıyorsan discorddan her rotaya uygun kayıtlar var onları aktarabilirsin. Daha kolay ve pratik olur3. Sezonu kurmalı indirdim beceremedim kurmayı sonra kurmasız indirdim orda da 2. Sezon kayıdı gözükmüyor. Kayıt dosyasını da indirdim ama nasıl aktaracağımı bir türlü anlayamadim beceremedim. Yapan varsa yardım ederse sevinirim.
Android dcye bağlanmıyorum girmeyi denedimAndroid mi pc mi aslında çok kolay aktarımı discordda videolu şekilde gösteriliyor
Vpnle girmeyi deneyin Warpla değil. onun dışında import olayı çok sıkıntılı bir durum kiminde kayıt lokasyonunda gözüküyor kiminde gözükmüyor benim size önerim size sunduğumuz kayıt dosyasını indirip atmanız.Android dcye bağlanmıyorum girmeyi denedim