Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
JannDarc

JannDarc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
rehber linki kırık düzeltir misiniz

XxentosxX

XxentosxX

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Hızlı menü eski sürümde kapanıp duruyor nasıl düzelte bilirim

MinMaxim

MinMaxim

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Hocam 3. Sezon 3. Bölüm dosyasını indirince oyunu baştan full oynayabiliyor muyum? Yoksa ayırmanızın sebebi ilk olarak ilk 2 sezonu indirmem gerekmesi mi?

E

emrhnslckkk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Discord sunucumuzda da burada da nasıl aktarım yapılacağını anlattığımız yer var. oradaki işlemleri sırasıyla yapın aktarmayı yapmış olursunuz.
Olmuyor usta olmuyor işte görmüyor. %appdata% ile açtığımda bir sürü being a dik dosyası var hepsinin içine tek tek attığım halde yine de görmüyor importa tıkladığımda.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
Hocam 3. Sezon 3. Bölüm dosyasını indirince oyunu baştan full oynayabiliyor muyum? Yoksa ayırmanızın sebebi ilk olarak ilk 2 sezonu indirmem gerekmesi mi?
Hayır. İlk 2 sezonu oynamak istiyorsanız ilk iki sezon linkinden oynayabilirsiniz sadece 3. Sezonu oynamak istiyorsanız 3s3b linkinden indirip sunucumuzda paylaştığımız kayıt dosyasını oyunun içine atıp oynayabilirsiniz.

0

07emre

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonu kurmalı indirdim beceremedim kurmayı sonra kurmasız indirdim orda da 2. Sezon kayıdı gözükmüyor. Kayıt dosyasını da indirdim ama nasıl aktaracağımı bir türlü anlayamadim beceremedim. Yapan varsa yardım ederse sevinirim.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
3. Sezonu kurmalı indirdim beceremedim kurmayı sonra kurmasız indirdim orda da 2. Sezon kayıdı gözükmüyor. Kayıt dosyasını da indirdim ama nasıl aktaracağımı bir türlü anlayamadim beceremedim. Yapan varsa yardım ederse sevinirim.
Eğer kayıt dosyasını aktaramıyorsan discorddan her rotaya uygun kayıtlar var onları aktarabilirsin. Daha kolay ve pratik olur

S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sadece son sezonu oynamak istiyorum ve nasıl kuracağım? Hangi bağlantıyı indirmek zorundayım?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
Android dcye bağlanmıyorum girmeyi denedim
Vpnle girmeyi deneyin Warpla değil. onun dışında import olayı çok sıkıntılı bir durum kiminde kayıt lokasyonunda gözüküyor kiminde gözükmüyor benim size önerim size sunduğumuz kayıt dosyasını indirip atmanız.

Masterios

Masterios

MasterSooty
Kredi
0$
PC Versiyonu 1. Ve 2. Sezonu Bittirdim kayıt aldım ama 3. Sezon kayıtlarım gözükmüyor %appdata% den save dosyalarını yükledim sonra denedim gene olmuyor bir destek lütfen

K

Knedat25

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun tamamen Türkçe olmuyor. Sahnedeki mesajlaşmalar vs. halâ ingilizce. 3. Sezonu ilk indirdiğimde aynısı olduğu için bunu normal sandım ama bu yıl tekrar indirince bu olmayınca bir hatadan kaynaklı olduğunu düşündüm. Bunu nasıl düzeltebilirim?

K

kingragnar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
üyelik girişi yaptığımda kullanıcı adı yada şifreniz hatalı diyor doğru girmeme rağmen

Üst Alt