Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
2.sezon sonundaki savelerimi 3.sezona aktarmıyor pc den oynuyorum bu sorunu nasıl çözerim ? yardım eder misiniz rica etsem

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
PC Versiyonu 1. Ve 2. Sezonu Bittirdim kayıt aldım ama 3. Sezon kayıtlarım gözükmüyor %appdata% den save dosyalarını yükledim sonra denedim gene olmuyor bir destek lütfen
İlk iki sezonu bitirdikten sonra save dosyanızı değil transfer dosyanızı 3. sezonun kayıt dosyalarına atmanız gerekmektedir. Attıktan sonra import kısmında gözükmüyorsa size önerim discord sunucumuzda paylaşmış olduğumuz 9. bölüm save dosyasını indirip kurmanız.

aynısı sizin için de geçerli -'StroK!#

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
üyelik girişi yaptığımda kullanıcı adı yada şifreniz hatalı diyor doğru girmeme rağmen
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
Oyun tamamen Türkçe olmuyor. Sahnedeki mesajlaşmalar vs. halâ ingilizce. 3. Sezonu ilk indirdiğimde aynısı olduğu için bunu normal sandım ama bu yıl tekrar indirince bu olmayınca bir hatadan kaynaklı olduğunu düşündüm. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Sahne dediğiniz tlefondaki konuşmaları kast ediyorsanız bu yapımcıdan kaynaklı bir durum ne kadar türkçeye çevirdiysekte hata ve oyunu bozan durumlarla karşılaştık bu yüzden o kısmı ingilizce bırakma kararı aldık.

T

tunacan55

Kredi
0$
Kurulumlu indirdim tamamen dediği herşeyi yaptım ama yinede kurulumu tamamlamadınız hatası veriyor
Not:eek:yunu aç kapa yaptım games dosyası gelmedi kendim oluşturdum içine attım

F

facingnow

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Benim kayıt dosyam da var başka kayıt dosyası da indirdim. sizinkini de aynı şekilde yapıyorum. fakat görmüyor oyun içinde neden?

R

Rengar55

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Kredi
0$
Bu partide X in kim olduğunu öğren diye bir görev çıktı nerede bulacağız bilen var mı.

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
2.sezon sonundaki savelerimi 3.sezonda göremedim bu yüzden hangi dosyayı nereye atmalıyım şuanda bende sadece bunlar var ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (971).png
    Ekran Görüntüsü (971).png
    35.2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
D

duger2634

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor. Herkese açık değil mi oyun?

B

babizi005

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İsim nasıl değiştiririz sezon 2 dosyasını attım isim değişmiyor sezon 3 u oynamak için sitedeki transferi indirdim

E

eedropo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ilk 2 sezonu içeren windows dosyası güncellenecek mi orda da o meşhur windows 11 hatası var tekrar oynayamıyorum

Üst Alt