İlk iki sezonu bitirdikten sonra save dosyanızı değil transfer dosyanızı 3. sezonun kayıt dosyalarına atmanız gerekmektedir. Attıktan sonra import kısmında gözükmüyorsa size önerim discord sunucumuzda paylaşmış olduğumuz 9. bölüm save dosyasını indirip kurmanız.PC Versiyonu 1. Ve 2. Sezonu Bittirdim kayıt aldım ama 3. Sezon kayıtlarım gözükmüyor %appdata% den save dosyalarını yükledim sonra denedim gene olmuyor bir destek lütfen
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.üyelik girişi yaptığımda kullanıcı adı yada şifreniz hatalı diyor doğru girmeme rağmen
Sahne dediğiniz tlefondaki konuşmaları kast ediyorsanız bu yapımcıdan kaynaklı bir durum ne kadar türkçeye çevirdiysekte hata ve oyunu bozan durumlarla karşılaştık bu yüzden o kısmı ingilizce bırakma kararı aldık.Oyun tamamen Türkçe olmuyor. Sahnedeki mesajlaşmalar vs. halâ ingilizce. 3. Sezonu ilk indirdiğimde aynısı olduğu için bunu normal sandım ama bu yıl tekrar indirince bu olmayınca bir hatadan kaynaklı olduğunu düşündüm. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Oyunu rar dosyası olarak indirirseniz daha iyi olur.Kurulumlu indirdim tamamen dediği herşeyi yaptım ama yinede kurulumu tamamlamadınız hatası veriyor
Notyunu aç kapa yaptım games dosyası gelmedi kendim oluşturdum içine attım
X hakkında spoiler! onun dışında başka bir bilgim yok. Oynadım başka bir sonuca rastlamadım.Bu partide X in kim olduğunu öğren diye bir görev çıktı nerede bulacağız bilen var mı.
Transfer dosyasını atmalısınız.2.sezon sonundaki savelerimi 3.sezonda göremedim bu yüzden hangi dosyayı nereye atmalıyım şuanda bende sadece bunlar var ?
Oyun herkesin erişimine açık size böyle hata gelmemeli. Oyunu herkesin erişimine açılmadan önce yüklemişseniz silip tekrardan sitemizden yüklemeniz gerekmektedir.Erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor. Herkese açık değil mi oyun?
Tam olarak nasıl bir hata alıyorusnuz lütfen aldığınız hatayı ss atabilir misiniz?hile menüsü hata veriyor nasıl yapıcaz
Telefondan ayarlar kısmına girin orada isminizi değiştire biliyorsunuz.İsim nasıl değiştiririz sezon 2 dosyasını attım isim değişmiyor sezon 3 u oynamak için sitedeki transferi indirdim