Son Konular
roosterdan en son atılan gönderileri kontrol et eğer gönderiye mesaj atabiliyorsan at büyük ihtimalle onu soruyodurTelefonda rooster uygulamasını kontrol etmem gerekiyor yazıyor neyi bulmam lazım anlamadım orayı
Bu konuyla ilgili Youtube üzerinden daha detaylı videolara bakabilirsiniz.Oyunu indirdim fakat işlemcimin ekran kartını kullanıyor, bu da işlemciyi zorluyor biraz, harici ekran kartını kullanması için ne yapabilirim? (Laptop kullanıyorum)
Telefondaki uygulamalardan son paylaşılan gönderileri beğenip veya yorumda bulunup etkileşime geçmenizi istiyor.Telefonda rooster uygulamasını kontrol etmem gerekiyor yazıyor neyi bulmam lazım anlamadım orayı
Hayır şuan betada.merhaba arkadaşlar bu oyun herkese açıldı mı?
Net bir tarihi yok.Betadan çıkmasına daha kac gün var acaba badik paketi alacağım da
Yeterli alanınız olmadığından dolayı kaynaklanıyor, yer açıp tekrar deneyiniz.Paketin ayriştirilmasinda sorun oluştu diyor yüklemedi sorun için yardımcı olur musunuz
Being a DIK'in ara sürümünde önceki sürümden kayıt dosyası kullanmanız zorunlu oyuna başlamak için.Dosyayı nasıl aktarıcaz ?
Alanla alakalı değil bı kaç oyun daha yükledim sonra alandan kaynaklı değilYeterli alanınız olmadığından dolayı kaynaklanıyor, yer açıp tekrar deneyiniz.
My Sweet Neighbors OlabilirBir oyun vardı sarışın kapı komşun ve kızı vardı oyuna başlarken bavullarına yardım ediyordun hangi oyundu o bir türlü bulamadım bilen var ise söylerse sevinirim şimdiden tşkler