Nerede sorun yaşadığınızı söylerseniz yardımcı olabilirizben açamadım yardımcı olurmusunuz
Telefondan rehbere girip arayabilirsin.Josy i nasıl arıcaz
mutfak kısmında ilk misafirlerin olduğu odadan mavi bezi alıp lavoboya git tıka daha sonra mutfağa giriş yapabilrsin orda şampanyaZenginlerin partiye gizlice girdiğimiz zaman maya şampanya istiyor striptizci için tekila buldum götürdüm ama şampanyayı bulamadım bir türlü bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim kanka dayanamayıp geçmiştim orayı ama bidaha ki tekrar da yapıcammutfak kısmında ilk misafirlerin olduğu odadan mavi bezi alıp lavoboya git tıka daha sonra mutfağa giriş yapabilrsin orda şampanya
kanka oraya nasıl geldin bende şampanya istemiyo takım elbiseyi aldıktan sonra onlarda var şampanya nasıl yaptın onuZenginlerin partiye gizlice girdiğimiz zaman maya şampanya istiyor striptizci için tekila buldum götürdüm ama şampanyayı bulamadım bir türlü bilgisi olan var mı?
Orası öyle ayarlanmış yenemiyoruz.Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var bu chadı yenemiyormuyuz kavgada benmi yanlış yapıyorum her türlü kombinasyonu denedim fakat hep yeniliyoruz sonunda canımız full olsada vurup tek atıyor bize ?
Teşekkürler 100 kere oynadım o sahneyi yenicez dieOrası öyle ayarlanmış yenemiyoruz.
Rica ederim.Teşekkürler 100 kere oynadım o sahneyi yenicez die
Baştan başlaması gerekiyor zaten. Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yoksa sitemizden kayıt dosyası indirebilirsiniz.En son surumu indirdim yeniden basliyor
Merhabalar bu şifreleri oyunda nereye nasıl giriyoruzBirinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Altıncı bölüm: 4463
Telefondaki kasa uygulamasına giriyorsunuz.Merhabalar bu şifreleri oyunda nereye nasıl giriyoruz
Merhabalar bu şifreleri oyunda nereye nasıl giriyoruz
Telefonda kasa adlı bir uygulama var her bölümde verilen şifreleri kasa adlı uygulamaya girebilirsiniz.Merhabalar bu şifreleri oyunda nereye nasıl giriyoruz