Zaten diyaloglarda seslendirme bulunmuyor.Arkadaşlar bu oyunu ben pcde oynuyorum fakat konuşmalarda falan ses çıkmıyor neden olabilir?
Evin içinde dolaşarak rehberde verdiği maddeleri yerine getirin. Eğerki yine yapamazsanız, Discord sunucumuza katılarak, #yardım kanalından yardım alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin TıklayınŞurada mutfakta
bulaşıkları yıka gecemiyorum o kısmı yardım eder misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 9446
Hepsini yaptım sadece o kaldı bir türlü yapamadım.Evin içinde dolaşarak rehberde verdiği maddeleri yerine getirin. Eğerki yine yapamazsanız, Discord sunucumuza katılarak, #yardım kanalından yardım alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın
Hangi platformda oynuyorsunuz ve oyunu ne zaman indirdiniz?altyazılar arka planı siyah oldu bunu nasıl şeffaflaştırıyoruz acaba?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Selamın aleyküm arkadaslar bu telefondaki karistirici puzzle oyununu nasil yapceez kolaylığı varmi yardim edibilcek
Sol üstte telefon simgesi var ona tıklayacaksın.Telefonu nası açıyoz
Jade'e mesaj atmanız lazım.ya beyler bi yardımcı olun bi görevde kaldım jade reddet diyor diklerin evindeyiz bütün odaları gezdim jade evde yok telefonlada herhangi bi bağlantı olmuyor takılı kaldım
rehperde jade yok nasıl mesaj atıcam reisJade'e mesaj atmanız lazım.
Oyununuz çıkmaza girmiş olabilir, normalde Jade'e mesaj atıp reddetmeniz gerekiyor. Başka bir çözüm yolu bilmiyorum.rehperde jade yok nasıl mesaj atıcam reis
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Rusty nin bilgisayarındaki gizli düğme görevindeki düğmeler nerde ya yardımcı olurmusunuz
Bulaşık yıkama görevi nasıl geçiliyor AndroidEline sağlık, güzel olmuş