Lunael
Yetkili
cıkartamıyorumusun dosyayıExe dosyasini sadece rarin icinden acabiliyorum
cıkartamıyorumusun dosyayıExe dosyasini sadece rarin icinden acabiliyorum
Hikayenin devamı için ondan dayak yemek zorunlu galiba.Bu sagenin sevgilisi daweyi nasıl dovcez ya adamın gözü patliyo gene biz dayak yiyoz androidde
milfy city, deluca family.Bu oyunu yeni indirdim. Çok gerçekçi yapmışlar. Bu tarz oyunlardan summertime sagayı oynuyordum. O da çok kaliteli. Bu tarz gerçekçi başka oyun önerebilir misiniz ?
Sağ üstten ödeme bildirimine tıklayınız, orda "ödeme bildirimi yap" a girip oluşturun.arkadaşlar ben erken erişimi aldım nasıl link alacam
ok tuşları ile gösterdiği tarafa basYa kavga olduğu zaman nasıl yumruk falan atıyoruz
Şimdi hani bize yumruk atıyorlar ya kavga ediyoruz biz nasıl yumruk atıyoruz ekranı saga falan mı kaydiriyoruz nasıl yapiyoruz
Mobilden onlar çok zor oluyor kapatmanızı öneririm.Mobilden oynuyorum da kavga sahnelerini çözemedim yardımcı olacak var mı kısaca anlatırsa hoş olur
Sol tarafta ki Evin kolonlarına basıp yukarı çıkacaksınızDİKlerin çaylak görevinde zenginlerin evine giremedim yardımcı olurmusunuz
TeşekkürlerSol tarafta ki Evin kolonlarına basıp yukarı çıkacaksınız
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkürler
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.6. Bölümde sage ve maya yı kütüphane de bulamadım neredeler
acaba?