Aldatılma olarak düşünebilirsiniz.NTR nin açılımı ne agalar ?
Şu anda betada ama herkesin erişimine açılacak.Bundan sonra indirmek için paralı üye olmak şart mı? Hiç oyun indiremiyorum
Neden beta daydı ? Bozuk çeviri güncellendimi acabaŞu anda betada ama herkesin erişimine açılacak.
Yapay zeka çevirisi olan bir oyun bu, çevirisinin iyi olmasını beklemen başlığı okumadığın anlamına gelir.çevirisi oynanamayacak kadar kötü
Yapay zekası ayrıntılı olarak düzeltiyseydi, herhangi bir oyunu çevirirken verilen emekle aynı seviyede olacağı için oyunun yapay zeka olmasının bir anlamı kalmazdı.arkadaşlar elinize sağlık oyunu çevirmişssiniz ama gerçekten çeviri çok kötü ve hikayeden hiç bir şey anlaşılmıyor..
ve çoğu seçeneklerde ingilizce kalmış..
hani diyeceksiniz yapay zeka o kadar olucak ama gerçektende o kadar olucak diyecek hiç bir şey yok ortada..
oynanıcak kadar olsa eyvallah ama gerçektende hiç bir şey anlaşılmıyor hikaye ve seçimlerden..
hani çok güzel oyun ve yapay zekayıda hak etmiyor..
ingilizce bilmiyorum ama kendim çevirmeye başladım
Bazı sahnelerinde animasyon var.Oyunda animasyon var mı yoksa sadece slayt gibi mi akıyor ?
Yapay zeka etiketli bir oyunu oynamaya başladığında, bu tarz bir durumla karşılaşabileceğini bilerek oynaman gerekir. Türkçeye uymayan ve mantıksız cümleler olması çok doğal. Sonuçta insan eliyle değil, yapay zekanın çevirisi ile hazırlanıyor.Çevirisi berbat. Hiçbir anlama gelmeyen cümleler mevcut.