CumaLee
Yazılımcı
Açıldı.Yapay zekalar erişime açıldımı?
Açıldı.Yapay zekalar erişime açıldımı?
TeşekkürlerAçıldı.
Yapay zeka olduğundan dolayıdır.Çevirisi anlaşılmayacak derecede kötü bi sebebi var mıdır?
Bu oyunu ilk oynadığımdan beridir baya güncelleme gelmişti.Bir umut acaba baş karakterin çocukluk arkadaşı olan ''Jenni'' ile bir alternatif hikaye kurgulandı mı diye bakayım dedim.Sonuç hüsran oldu diyebilirim.''Jenni'' gibi güzel karakteri bile diğer erkeklerin önüne mal gibi sunan mazoşist yapımcının mantığını anlamak zor. Elbette ''NTR'' içeriği diğer baş kadın karakter hikayesi üzerinden gidebilir.Ancak bari baş karaktere bir şans tanı artık, farklı olacağım diye hem oyunun ismi hem de hikayenin aşırı tutarsızlıkları göze batıyor.Artı bu tutarsızlıklar da saçma diyalogların etkisine sebebiyet veriyor.Yapımcı hangi zeka ile bu diyalogları yazdı bilmiyorum ama, gerçekten beyni ile yazmadığını biliyorum.İdare eder bir oyun daha, Oyunun baş karakteri eziğin teki, Ağır ''NTR'' içermektedir. Seçimlerin bir etkisi yok, oyunun yapımcısı ''NTR'' zorluyor resmen, ''NTR'' dışına çıkarsanız hikaye hemen bitiyor. Baş karakterin çocukluk arkadaşı olan ''Jenni'' ile daha çok duygusal sahneler beklerdim.Umarım gelecek olan güncellemeler ile daha çok alternatif bir hikaye yolu görürüm.Emeğinize sağlık.
Ntr ne knkOyun ntr üzerine kurulu seçim meçim hikaye.
Ntr li oynarsanız oyunun oynanış süresi daha uzun.
Ntr li oynamazsanız bile seçimler sizi ntr ye getiriyor bir şekilde.
Saçma sapan bir şey.
Aldatılma olarak düşünebilirsiniz.Ntr ne knk
İlginç :dAldatılma olarak düşünebilirsiniz.