Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.İyi geceler oyunu indirdim kurdum oyuna giriyorum ismimi yazıyorum 2 saniye geçiyor oyundan atıyor yardım edebilir misiniz android telfona indirdim
Yeni güncelleme neden çok kısaData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Herhangi bir bilgim yokYeni güncelleme neden çok kısa
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa eğer Discord sunucumuzdaki #kayıt-dosyalarınız kanalını kullanabilirsiniz.Oyundan atiyo neden mobile indirdim
Oyunun konularında Animated etiketi bulunmadığından, animasyonun olmadığını anlıyoruz.Animasyon varmi oyunda
Oyun güncellenmeye devam ediyor ama Türkçesinin ne zaman geleceğine dair net bir tarih yok.yeni güncelleme gelicek mi oyun geliştirilmesi bitti mi ?
Yapımcı tarafından hala güncellemeye almaya devam ediyor.yeni güncelleme gelicek mi oyun geliştirilmesi bitti mi ?
İlettim, çözülürse geri dönüş yapılır.Yeni güncellemenin windows versiyonunda, oyun kaydedilmiyor, her denemede hata veriyor. yardımcı olabilir misiniz?
Not: oyunu defalarca kaldırıp yeniden kurdum fakat bir çözüme ulaşamadım.
İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler.İlettim, çözülürse geri dönüş yapılır.
2. bölümü indirebilirsin.Ben en son 2.0.4 sürümünü oynadım hangi bölümü indirim
Hemen bitiyordan kastınız nedir tam olarak?Oyun Hemen bitiyor animasyon tekrari bölümünde gösterilen sahnelerin sadece 2 3 tanesi geçiyor ardından bitiyor oyun.