Arabesk
Kayıtlı Üye
Yani hocam oyunun sahne galerisinde 20 sahne var diyelim ben oynarken sadece 3 ünü görüyorum diğer 17 sahneyi görmeden oyun bitiyorHemen bitiyordan kastınız nedir tam olarak?
Yani hocam oyunun sahne galerisinde 20 sahne var diyelim ben oynarken sadece 3 ünü görüyorum diğer 17 sahneyi görmeden oyun bitiyorHemen bitiyordan kastınız nedir tam olarak?
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Oyun açılmıyor 'gerekli izinlere izin vermediğiniz için "çık" 'diyor ama izinlerde ise 'oyun herhangi bir izin talep etmedi' yazıyor nasıl çözerim helppppp plsss
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. En kısa sürede düzeltilecek.konu vede anladim için tşkler ama linkler yanliş 1 bölüm windows vede APK olanlarin linkleri sadece APK olarak var Windows olarak zip yok bilginiz olsun
Düzeltilecek.hocam bölüm 1'i bilgisayarda cloud'dan indirmeyi denediğim zaman apk indiriyor neden acaba?
Net bir tarih yok.ep 2nin 2.6.4 versiyonu çıktı türkçe çevirisi ne zaman gelir
hocam bölüm 1 hala apk olarak windows da iniyor ne zaman düzeltilirNet bir tarih yok.
Maalesef şu an net bir tarih veremiyorum.hocam bölüm 1 hala apk olarak windows da iniyor ne zaman düzeltilir
Yönetime bildiriyorum en kısa sürede düzeltilecektir.windows linkleri sorunlu agalar. biri silinmiş birindede apk var yanlış link atılmış
Net bir tarih yok. Yaşadığımız problemleri yavaş yavaş hallediyoruz ama en kısa zamanda eski sistemimize döneceğiz.Hocam yeni çeviriler ne zaman gelecek
Bad Hero'da kayıt dosyası aktarma yoktu diye biliyorum.Bölüm 1 bittikten sonra bölüm 2 indirdiğimizde 2. Bölüm için 1 den save dosyası almamiz gerekiyor mu