MRainb0w
Kayıtlı Üye
Farklı bir ağa bağlanıp dener misiniz?1. oyunu indirdim ancak oyun açılmıyor giriş yap dediğimde direkt dosya olarak eklediğim ekran çıkıyor görmezden gele bastığım zaman giriş yap ekranına geri atıyor hiç bir şekilde açılmıyor
Son Konular
Farklı bir ağa bağlanıp dener misiniz?1. oyunu indirdim ancak oyun açılmıyor giriş yap dediğimde direkt dosya olarak eklediğim ekran çıkıyor görmezden gele bastığım zaman giriş yap ekranına geri atıyor hiç bir şekilde açılmıyor
Şuan bazı oyunlar bu tarz bir hata veriyor oyunu oynamak istiyorsanız hatanın çözümünü beklemeniz gerekiyor.1. oyunu indirdim ancak oyun açılmıyor giriş yap dediğimde direkt dosya olarak eklediğim ekran çıkıyor görmezden gele bastığım zaman giriş yap ekranına geri atıyor hiç bir şekilde açılmıyor
YZ oyunların güncelleneceği içerik ayı ne zaman olacak ?
Yeni güncelleme ne zaman gelir efenim
İçerik ayında güncelleme gelecek ama tarihi belli değil.internete bağlanman lazım diye hata veriyor oyun.
Güvenli İnternet açık mı?internete bağlanman lazım diye hata veriyor oyun.
Erkek dostumAna karakter kadın mı erkek mi bilen varmı kadın oldumu oynamıyorumda.
Aynen öyle ve dosya boyutlarıda farklı. Ama Mega linki açıklamalardaki bilgilerle uyuşuyor, ben mega linkinden indirdimBölüm 1 cloud link sıkıntılı act 2 adlı indirme yerine atıyor ve 1.oyun boyutundan farklı bir dosya var
Telefonumda "RenPy" isminde bir dosya yok. Ne yapmam gerek ?benim sorunum pc de ama android değil
Telefonumda RenPy isminde bir dosya yok. Ne yapmam lazım ?Kayıt sorunu çözüldü. Gerekli dosyayı Buraya tıklayarak indirin. İnen dosyayı Android/Data/RenPy/Persistent konumuna atın. (Baştan oynamak istemeyenler kayıt alamayanlar için)
'Türkçe Yapay Zeka' kategorisindeki oyunlara yalnızca içerik ayı etkinliklerinde güncelleme gelmekte.yeni bölümü ne zaman çıkar acaba