Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bitirdim milfler gayet iyi ve sahne az ve sahneler gayet iyi ama yinede bana göre vasat kaldı biraz. bir olmamışlık hissi aldım bu oyunda nedense yapmacıklık vardı . yinede idare eder milflerin hatrına
hatalar devam etmektedir part 1 de tenis sahasıında son sürümde garajda başka hatalar varmı raslamadım daha güncellenirse bilgilendirme olursa makbule geçer Emeginize saglık
Oyunda hatalar var oyun devam etmiyor ve atla butonuda yok bu sorun oyunun ilk bölümünde ve son bölümde arabanin önünde geçen sahneden sonra kadının üzerine bosaldiktan sonra oyundan atıyor bu sorunu bildirdim ama düzeltilmedi henüz
İlk bölüm den de ikinci bölümden de başlasam bölüm sonunda hata veriyor yoksay butonu yok kapata basiyorum oyundan çıkıyor başka aynı sorunu yaşayan var mı