Teşekkürler.HellSing kesinlikle izle HellSing ultimate olarak da ayrı 2 tane var
İlkbahar etkinliğine erişim alanlar ve VİP üyeliği bulunanlar erişebilmekte.Merhaba destekçi vip uyeligimi 17 nisan almistim ama yeni etkinliklere giremiyorum neden
Banada yanı şey oldu normal wifi deyilde mobil veriyi açıp giriş yaptıktan sonra kapatabilirsin olmazsa yazarsınApk indirdim fakat giriş yap butonu çalışmıyor sebebini anlamadım kayıt ol butonu çalışıyor
Muhtemelen modem ayarlarından güvenli internet açıktır, onu kapatırsan mobil veri açmana gerek kalmaz.Banada yanı şey oldu normal wifi deyilde mobil veriyi açıp giriş yaptıktan sonra kapatabilirsin olmazsa yazarsın
TeşekürlerMuhtemelen modem ayarlarından güvenli internet açıktır, onu kapatırsan mobil veri açmana gerek kalmaz.
En kısa zamanda güncellenme gelmeli
Net bir tarih yok.0.06 sürümü ne zaman gelir ?
Evet dc den açıklama yapılıyor ve bu açıklamalar yine etkinlik paketini alanlara özel olarak açılan bir kanalda yapılıyor. Hatalara gelince de, erişimi alan üyelerimiz oyunlarda gördüğü hataları atıyor ki biz de düzenleyip hatasız bir şekilde yeniden yayınlayalımMenü de hata veriyor kaydetmede de hata veriyor her indirdiğim oyun hata dolu çıkıyor hatasız oyun olacak mı bu etkinlikte bi çok oyunda ingilizce ne yapılacak bunlar DC den açıklama yapılıyor diyorsunuz DC den de açıklama göremiyorum ben kavrayamadjm son 2 etkinliği aldığıma pişman oldum
Yapımcının patreon sayfasını takip etmeni öneririm devamını merak ediyorsan. Türkçesi şu an güncel sürümdeAnimasyonlar mükkemmel
devamı nezaman gelir