Ödeme ekranda kart bilgilerini giriyorum pay a basıyorım ama sonraki aşamaya geçmiyorNasıl bir hata alıyorsunuz?
Farklı bir tarayıcı ile denediniz mi?Ödeme ekranda kart bilgilerini giriyorum pay a basıyorım ama sonraki aşamaya geçmiyor
Her hesap bir telefon ve bir bilgisayardan giriş yapma hakkına sahip. Eğer cihazınızı değiştirdiyseniz bir destek talebi daha oluşturun cihaz sayısını sıfırlamak istiyorum diye 1 kereliğine mahsus sıfırlanabilmektedir.satın alımını gerçekleştireli 4 gün oldu. destek talebi oluşturdum, lakin oyuna hala giremiyorum. "Cihaz sayısı aşıldı" hatası alıyorum
Bu hangi anime ?oynanış süresi ne kadar acaba bu oyunun şu an ki sürümün de alıp oynayan varsa yazabilir mi
Discord üzerinden genel duyuru yapılmadan betadan çıkmaz hiçbir oyun. Şu anda herkese açık, ücretsiz oynayabilirsiniz.betadan çıkmış ama erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor ?
Bildiriyorum en kısa sürede düzeltilecektir.linke tıkladıgımda bu sayfa çalışmıyor hatası veriyor neden
tamamdırBildiriyorum en kısa sürede düzeltilecektir.
HellSing kesinlikle izle HellSing ultimate olarak da ayrı 2 tane varBu hangi anime ?