Discord sunucumuzun #oyun kanalındaki sabitlenen mesajlara bakabilirsin.Tüm kadın başrol oyunlarını atarmisiniz lutfen
Kadın başrol mü arıyorsunuz yoksa ntr mi ikisini de arıyorsanız Fashion Business öneririm.Şu oyu tarzında oyun var mı tası damağımızda kaldı
Discord sunucumuzun #oyun kanalındaki sabitlenen mesajlarda oyun önerisi için hazırladığım listeler var, onlara göz atabilirsin.Şu oyu tarzında oyun var mı tası damağımızda kaldı
Sabitlenen mesajlarda yok hocam hiç bişeyDiscord sunucumuzun #oyun kanalındaki sabitlenen mesajlarda oyun önerisi için hazırladığım listeler var, onlara göz atabilirsin.
Hocam ikiside olabilir ntr bu aralar ilgimi çekiyor ama s,zin dediğiniz oyunun konusunda ntr göremedimKadın başrol mü arıyorsunuz yoksa ntr mi ikisini de arıyorsanız Fashion Business öneririm.
Konularında ntr yok yazıyor ama başka karakterler arasında sahneler görebilmektesiniz .Hocam ikiside olabilir ntr bu aralar ilgimi çekiyor ama s,zin dediğiniz oyunun konusunda ntr göremedim
#oyun kanalının sabitlenenlerine baktığınıza eminmisiniz.Sabitlenen mesajlarda yok hocam hiç bişey
belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecek oradan İndire tıklayacaksınız.agalar windows linklere tıklıyorum ( mega hariç 2 gb sonrası indirmiyor nedense) clouda tıklıyorum 5 saniye bekliyorum linke git tıklıyorum yine reklam atıyor bir türlü linke gidemiyorum. bi kaç gün öncesine kadar yaşamıyordum bu sorunu bişeymi değişti ??