Cloud linkine girdiğiniz zaman ay.linkleri geçmeyi biliyorsanız eğer indirme yerine ulaşabilirsiniz orda sağ altta indirme butonu gözüküyor ona tıklayıp indirinizPeki bana nasıl indireceğimi anlatır mısınız? Çünkü cloud linkinde indire tikliyorum sayfa kapanıyor. Google drive a tıkliıyorum aradığınız dosya bulunamadı diyor. Diğer linke vpn olmadan girmiyor vpn kullanıp girince de aradığınız dosya bulunamadı diyor yine. Hata yaptığım kısım neresi acaba indirmek isterim öğrenirsem
Gelir ama tarih yok.Teşekkür ederim peki bu oyuna güncelleme gelir mi belli bir tarih var mi
Türkçe yapay zeka oyunlar ve çizgi romanlar için ana sayfada sayaç mevcut.Hocam betadan ne Zaman çıkar?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Uygulama yüklenmedi diye hata veriyor mega'dan indirdim anlamadım niye böyle oldu
Tamam deneyecegim teşekkür ederimAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Cloud altyapısına bağlı bir şey bu Cloud sitesinden kaynaklı olabilir, isterseniz alternatif link üzerinden indirebilirsiniz.oyunlar aşırı yavaş iniyor acaba internette mi sorun var diye başjka şeyler indiriyorum ama hayır cloud üzerinden indirdiğim oyunlar 200kb ile iniyor sebebi ne acaba
google drive dan indiremiyorum son 24 saatte fazla indirilme olduğu için dosya erişime kapalı diyorCloud altyapısına bağlı bir şey bu Cloud sitesinden kaynaklı olabilir, isterseniz alternatif link üzerinden indirebilirsiniz.
0.3.1 sürümü, 15 Ekimde güncellenmiş.son güncellenme tarihi nedir
Windows linkinden indirmiş olmalısınız.android linkinde sıkıntı var apk olarak açılmıyor akadaşlar...