Final yaptığı için hayır gelmeyecek.Devamı gelmeyecek mi?
Bende aynısını yaptım iki gün önce en güzeli bence renaBu oynunu Rena sonu için tekrar indirip oynadım yine efsane tat verdi
Evet en iyi son rena sonu bencedeBende aynısını yaptım iki gün önce en güzeli bence rena
Ulan admin bu yapılır mı be . Şerefsizim ağlamamak için zor duruyorum. O hemşireyle ilişki yapmayı aklıma sokan kimse o fanteziyi aklıma sokan kimse neyse 7 ceddine sovsem hiçbir şey ifade etmiyor (oyun sonu Megan ölmesi ile bitti böyle hayatı )Ekli dosyayı görüntüle 4404
GENEL BAKIŞ
Hikaye senin merkezinde geçiyor. Kripto para ticareti geçmişi olan orta yaşlı bir adamın, Megan adında hayatını değiştiren o kişi ile nasıl tanıştığınızı anlatıyor. Megan, umutsuz durumda olan ve yardıma ihtiyacı olan genç bir aktris. Talihini döndürmesi konusunda ona en ihtiyaç duyduğu zamanda yardımcı olacak mısın? Onun kalbini kazanabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.82 GB
Oyun Boyutu APK: 1.07 GB
Oyun Konuları
3dcg, Anal sex, Animated, Big ass, Big tits, Cheating, Creampie, Exhibitionism, Footjob, Group sex, Handjob, Humor, Male protagonist, Masturbation, Mobile game, Multiple endings, Oral sex, Romance, Teasing, Titfuck, Vaginal sex, graphic violence
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Acting Lessons oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1248 Ekli dosyayı görüntüle 1249 Ekli dosyayı görüntüle 1250 Ekli dosyayı görüntüle 1251 Ekli dosyayı görüntüle 1252
Yeter ya benim hem Melissa hemde meganla olduğun bir son yok mu istemiyorum hemsire . Ulan hayatımda aşk filmlerinden nefret ederim ama bu oyun harbi beni etkiledi 2 kez bitirdim su aptal hemşire yine içine ediyorEkli dosyayı görüntüle 4404
GENEL BAKIŞ
Hikaye senin merkezinde geçiyor. Kripto para ticareti geçmişi olan orta yaşlı bir adamın, Megan adında hayatını değiştiren o kişi ile nasıl tanıştığınızı anlatıyor. Megan, umutsuz durumda olan ve yardıma ihtiyacı olan genç bir aktris. Talihini döndürmesi konusunda ona en ihtiyaç duyduğu zamanda yardımcı olacak mısın? Onun kalbini kazanabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.82 GB
Oyun Boyutu APK: 1.07 GB
Oyun Konuları
3dcg, Anal sex, Animated, Big ass, Big tits, Cheating, Creampie, Exhibitionism, Footjob, Group sex, Handjob, Humor, Male protagonist, Masturbation, Mobile game, Multiple endings, Oral sex, Romance, Teasing, Titfuck, Vaginal sex, graphic violence
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Acting Lessons oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1248 Ekli dosyayı görüntüle 1249 Ekli dosyayı görüntüle 1250 Ekli dosyayı görüntüle 1251 Ekli dosyayı görüntüle 1252
Yeniden indirin, Türkçe oyunlar ile beraber açıldı.Oyun hala pc için açılmadı 5 gün içinde açılacak dnemişti bir sıkıntımı oldu hocam
Yokmegan ve melissanin olmedigi bir son var mi ikiside yasadigi