Galiba bunu oynamayk icin paket yada uyelik satın almamiz lazim dogrumu
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.oyun ücretsiz olmasına rağmen satın al çıkıyor ne yapmam gerekiyor
evet yorum yaptıktan sonra gördüm teşekkürlerŞu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.
Rica ederim.evet yorum yaptıktan sonra gördüm teşekkürler
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.admin en erken ne zaman betadan çıkar being a dik baska sitelerden indirdim oyunun yarısında hata veriyor. Anladım ki sizin site en iyisi.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.paralımı oldu artık indirdim ama satın alma ekranı çıkıyor
Okuyabilirsiniz.neden oyunu indirdikten sonra vip istediğini öğreniyorum?
tmm dır cevabınız için sağolunOkuyabilirsiniz.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Bu oyun daha açılmadı 5 gün içerisinde açılacaktır.Şuan da indirdiğim oyunu sildim baştan yükleyecektim malum bugün itibariyle oyunlar yeniden kullanıma açıldı diye. Fakat yükleme dosyaları hala eski yani şuan indirip sıfırdan kursam oyuna girebilecek miyim
Bu oyun daha açılmadı 5 gün içerisinde açılacaktır.
Eğer android ise cihazınız girebilirsiniz.Şuan da indirdiğim oyunu sildim baştan yükleyecektim malum bugün itibariyle oyunlar yeniden kullanıma açıldı diye. Fakat yükleme dosyaları hala eski yani şuan indirip sıfırdan kursam oyuna girebilecek miyim
değil pcdekiini sildim yeniden pcye indircemEğer android ise cihazınız girebilirsiniz.