Acting Lessons Türkçe 1.0.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Acting Lessons Türkçe 1.0.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.0.2
xravet

xravet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
5. bölümdeyim şuana kadar güzel ama keşke en çirkin olanı (megan) ana karakter olmasaydı kurtulmaya ayrılmaya falan çalışıyorum sürekli öpüp duruyo tecavüze uğruyo gibi hissediyorum

L

lucx

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga senaryoyu yazanın eline sağlık gözyaşım pıt kalbim çıt

R

Rainaulos

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İşimizi görelim diye indirdik dert sahibi olduk ağlıyorum şuan

Moderatörün son düzenlenenleri:
lomegra

lomegra

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun bittikten sonra yapımcıdan önemli notlar :)

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (133).png
    Ekran Görüntüsü (133).png
    766.7 KB · Görüntüleme: 87
DarKnight_0660

DarKnight_0660

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu bitirdiğim gece uyuyamadım teşekkürler yapımcı...

murro58

murro58

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
son bir şey de sormak istiyorum rahatsız ediyorum ama bu foot of the mountains oyunun tüm 1,2 ve 3 bölümleri tamamı çeviri felan yapılır mı güzel oyun sitenizde bulamadım

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
son bir şey de sormak istiyorum rahatsız ediyorum ama bu foot of the mountains oyunun tüm 1,2 ve 3 bölümleri tamamı çeviri felan yapılır mı güzel oyun sitenizde bulamadım
Çok fazla istek alırsa yapılabilir.

murro58

murro58

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
o zaman adminler bir konu açıp bir kaç oyun ve bu oyunda dahil yazılıp oylama yapılırsa çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum o zaman çeviris gelir galiba

R

recept

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok ama çok harika bir oyun uzun zaman önce arkadaşım attığı için oynamıştım aylar sonra tekrar görmek duygulandırdı

murro58

murro58

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
diğerinide bugün çözdüm hem megan hem melisayı aynı anda götürürken enda ile de takılıyorsun 3/1 arada yapıyorsun en son yangında meganı değilde melissayı kurtardığında rena ile evleniyorsun 1.si megan ve rena sonu 2.si melissa ve rena sonu diğerleride bilindik son melissa, megan ve ana toplam 5 sonuç ama harika oyun sevdim oyun sağlam mesajlar veriyor

E

Egolast77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4404

GENEL BAKIŞ

Hikaye senin merkezinde geçiyor. Kripto para ticareti geçmişi olan orta yaşlı bir adamın, Megan adında hayatını değiştiren o kişi ile nasıl tanıştığınızı anlatıyor. Megan, umutsuz durumda olan ve yardıma ihtiyacı olan genç bir aktris. Talihini döndürmesi konusunda ona en ihtiyaç duyduğu zamanda yardımcı olacak mısın? Onun kalbini kazanabilecek misin?

Paylaşılan Tarih: 17.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.82 GB
Oyun Boyutu APK: 1.07 GB
Oynanış Videosu: Youtube

Oyun Konuları
3dcg, Anal sex, Animated, Big ass, Big tits, Cheating, Creampie, Exhibitionism, Footjob, Group sex, Handjob, Humor, Male protagonist, Masturbation, Mobile game, Multiple endings, Oral sex, Romance, Teasing, Titfuck, Vaginal sex, graphic violence

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Acting Lessons oyununu çalıştırın.
10.10 muazsam bir oyun

meyr7l

meyr7l

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcısı Being a Dik`in Yapımcısı Hikayede Biraz Benzerlikler Var Konusu Mükemmel (y)

Üst Alt