Jupiter
Doğasever
Oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.Konu değişti mi güncelleme ile birseyler eklendi mi ona gore oynayim yani bitirmiştim birdaha oynamali miyim
Oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.Konu değişti mi güncelleme ile birseyler eklendi mi ona gore oynayim yani bitirmiştim birdaha oynamali miyim
Bende de öyle bir etki yapmıştı. Üzerinden kaç ay geçti hala hatırlayınca üzülüyorum ilk gün ki kadar etkilenmesem de.bu nasıl bir hikaye reis oyun psikolojimi bozdu 1 hafta aklımdan çıkmadı hayatım karardı adeta
yetkililere bildirdildi en kısa sürede düzeltilecektir.Gdrive linki çalışmıyor
Oyunu cloud ile indirdim şimdi de yükleye bastığımda uygulama yüklenemedi hatası veriyor android kullanıyorumyetkililere bildirdildi en kısa sürede düzeltilecektir.
Oyunu cloud ile indirdim şimdi de yükleye bastığımda uygulama yüklenemedi hatası veriyor android kullanıyorum
bu da olmazssa dosya eksik inmiş olabilirOyunu cloud ile indirdim şimdi de yükleye bastığımda uygulama yüklenemedi hatası veriyor android kullanıyorum
Teşekkürlerbu da olmazssa dosya eksik inmiş olabilir
rica ederim.Teşekkürler
Kontrol ettim fakat bir sıkıntı yok hangi linkte sorun yaşadınız ?Linklerde sıkıntı var.
2 kızdan birinimi kurtar yangından diyor omu demek istediğin ?Abi sonda 2 tane dal gibi kızı dalyan gibi bi herif nasıl kaldıramayor yaa çıldırdım orda ama süper bir oyun yapımcının sonda ki sözü mükemmeldi
Ya bişey sorcam ana karakterin kadın olduğu oyun varmı?Konusu Efsane Herkese Tavsiye ederim
Ya bişey sorcam ana karakterin kadın olduğu oyun varmı?