TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
The Office, A Wife And M. , İnside JenniferBaşrolü Kadın oyunlar önerirmisiniz?
The Office, A Wife And M. , İnside JenniferBaşrolü Kadın oyunlar önerirmisiniz?
Baglantı geçersiz falan diyoHalen daha mevcut. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Link gayet çalışır vaziyette.Baglantı geçersiz falan diyo
"Zevkler ve renkler tartışılmaz" dedikten sonra koca bir paragraf tartışman tutarsız olsa da fikirlerinde katıldığım ve katılmadığım noktalar var. Katıldığım nokta kızların güzel olmaması. Gerçi sen çirkin demişsin ama hepsi için bunu söylemek doğru olmaz. Rena dışında diğer kızlar ya ortalama güzellikte ya da cidden çirkinler. Zaten oyunun bu konu başındaki kapak fotoğrafında bile Rena kullanılmış. Oyunun ana menüsünü açtığımda şaşırmıştım ama belki sadece bana öyle gelmiştir demiştim. Değilmiş. Benzer fikirde pek çok kişi var.Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak hikayesi o kadar baydı ki 20 dakika zor dayandım. Kızlar aşırı çirkin bu bir. İkincisi ve en önemlisi hikaye cidden çok bayık. Hemşire ortada fol yok yumurta yok neden bize yazıyor bu kadar amatörce iş görmedim. Neyseki DIK'te bu durum yok. Ayrıca sahneleri için de oynamıyorum. DIK dahil tüm sahneleri en hızlı bir biçimde geçmeye çalışıyorum benim amacım hikaye zaten o yüzden DIK referansı olması sebebiyle şans tanıdım zaten yoksa yazılan hikaye en baştan baygınım diyordu ancak DIK'in yapımcısına güvenerek denemek istedim ancak yok abi cidden bu nedir dedirtiyor. Üstüne DIK'te de kullanılan müzikler girdi orada kapattım. DIK aklıma gelince çekilmiyor. Sahneler bile çok kötü abi adam çağ atlamış resmen DIK'le beraber. Seven sevsin ancak hikayesine puan verecek olsam 10/0 verirdim. Kankamız zaten aptalın teki. Derek bile bunun yanında Ordinaryüs profesör kalır o derece. Herşeyi anlarım da kızları nasıl bu kadar çirkin yapmış hiç anlamadım.
Kendi emeğinizle çevirdiğiniz rehberleri Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında paylaşmayı hiç düşündünüz mü? Bu oyunla alakalı sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmenin daha kolay yolu olur.Ben oyunlarda küçücük hatalarım sebebiyle saçma bir ilerleyişle karşılaşmamak için rehber yazısı bulur kendi istediğim güzergahta bir ilerleyiş belirlerim. Çünkü bazı oyunlarda yaptığın bir seçimin alakasız saçma sapan bir sonucu olabiliyor. Bağlantılı, mantıklı bir sonuç olsa sorun yok ama çok çok alakasız sonuçları olabiliyor. Bunlarla birkaç kez karşılaşınca kendi kendime rehber yazısı takip etmeyi yöntem olarak belirledim. Çoğunlukla oyunlar belli fantazileri yaşatmayı amaçladığından pek sürpriz içermeyen sıradan hikayeler anlatmayı seçiyor. Yani cinsel materyali önceleyen hikayeyi de zemin oluşturmak için kullanan işler ortaya çıkıyor. Bu kötü demiyorum. Çoğunluk kitlenin öncelikli talebi çok çok iyi hikayeden ziyade cinsel materyal.
Bu durumu gördüğüm için ben de rehber takip ediyordum ama bu oyunu yüklediğimde içimden rehber takip etmeden kendi seçimlerimle ilerleme isteği geldi. Oyunu bitirdiğimde verdiğim bu karardan çok memnundum. Aynı zamanda da şaşkındım çünkü buraya gelip yorumları bile okumamıştım. Yani oynadığım o kadar oyun içinden rehber takip ederek oynadığıma pişman olacağım nadir oyunlardan birinde böyle bir karar vermiş olmam ve bunu herhangi bir bilgim olmadan içimden gelerek yapmam beni çok şaşırttı. Demek ki bazen altıncı hissime kulak vermem lazımmış.
Neyse üstte başka bir yorumumda da belirttiğim gibi oyunun hikayesi adult oyun kategorisi için oldukça iyi düzeydeydi. Barındırdığı sürpriz unsurları, yaptığımız seçimlerin etkisini mantıklı şekilde görmek (en azından benim oynayışımda öyle oldu) oyunu bitirdiğimde beni çok tatmin etti. Kendi oynayışım üzerinden birkaç kelam edicem ve becerebilirsem spoiler olan yerleri gizlemeye çalışacağım.
Spoiler başlıyor:
Spoiler bitti.Ben oyunun belli bir yerine kadar hikayeyi önemsemediğimden fırsat bulunca Melissa'ya çakmıştım. Liam ile bara gittiğimizde ordaki kızları beğenmediğimden ilerde kıyak isterim diye bana borçlandırmak için Liam'a bırakıp onlarla birşey yapmamıştım. Bir noktadan sonra hikaye beni içine çekti ve kendi kendime karar verdim "Bakalım nereye gidecek mevzu" deyip Megan'a odaklandım. Diğerlerini hep reddettim. Melisayı da sonraki seçimlerde reddettim ama hikayenin başında çaktığım için kadınla istemeden ilişkiyi ilerletmiş oldum heralde. Megan ile ilişki ciddileşince Melissayı da reddetmeye başladığım için Melissa birlikte olduğumuzu Megan'a açıkladığında "Ama senle ilişkiye başlamadan önceydi" deyip bu ayrıntıyı vermesini çok sevdim. Yani gerçekten de Megan ile ciddi ilişki başladıktan sonra Megan'a sadık kalmam işime yaramıştı. Çünkü hikayede belli bir noktaya geldiğim ve baştan başlamak istemediğim için bir fırsat olsa da şu Megan'a "Melissayla bir haltlar yedim ama senden önceydi" deyip Meganla aramızda gizli saklı kalmamasını istiyordum ve hikaye bir şekilde benim sadakatimi ödüllendirip meseleyi tam da istediğim kıvama getirdi. Neyse herkesin dert yandığı o kritik yangın sahnesindeki seçimde ben Megan ile devam ettim. Rena'yı Liam'a ayarladım. Hikayede doğrudan dile getirilmemiş ama büyük ihtimalle Liam'ın kemoterapisini Leah sabote ediyordu. Liam son terapiye gittiğinde Rena sayesinde son terapiyi Leah yerine başka bir hemşire yaptı. İlerleyen süreçte de Leah öldüğü için Liam'ın tedavisi iyi ilerledi ve kanseri atlattı.
Diğer sonları merak ettiğim için rehber takip ederek birkaç kez daha oynamam gerekecek ama sonuçta ilk oynayışımda kendi adıma oldukça tatmin edici bir son elde ettim. Rehber takip etmek isteyenler için hem orjinalini hem de google çeviriden çevirttiğim pdf dosyasını eklemeye çalışırım.
Oyun da walkthrough modu dışında hile veya yardım alacağınız başka bir şey bulunmamakta.oyunda hile menüsü yok sanırım değil mi?
Yani emek sayılır mı emin değilim çünkü bu çeviriyi google translate üzerinden yaptırdım. Tek yaptığım orjinal pdf dosyasını google çeviri ekranında yükleyip çevrilmiş halini indirmek. Dosya pdf olduğu için Türkçe halinde yazıların biçimlerinde ufak tefek bozulmalar olmuş ama anlaşılıyor diye onu da yazıya ekledim. Yapay zeka çevirisi olması sorun değilse discorddaki başlığa oynadığım oyunların kendi kullandığım rehberlerini atmaya çalışırım. Tavsiye için teşekkürler.Kendi emeğinizle çevirdiğiniz rehberleri Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında paylaşmayı hiç düşündünüz mü? Bu oyunla alakalı sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmenin daha kolay yolu olur.
Discord kanalımızda aktif olan moderatörlerimiz den birine atıp sorabilirsiniz. Moderatör çevirdiğiniz rehberi kontrol edip için de reklam veya yasak içerikli cümleler yoksa sunucu da rahatlıkla paylaşabilirsiniz.Yani emek sayılır mı emin değilim çünkü bu çeviriyi google translate üzerinden yaptırdım. Tek yaptığım orjinal pdf dosyasını google çeviri ekranında yükleyip çevrilmiş halini indirmek. Dosya pdf olduğu için Türkçe halinde yazıların biçimlerinde ufak tefek bozulmalar olmuş ama anlaşılıyor diye onu da yazıya ekledim. Yapay zeka çevirisi olması sorun değilse discorddaki başlığa oynadığım oyunların kendi kullandığım rehberlerini atmaya çalışırım. Tavsiye için teşekkürler.
Rica ederim yanlış anlayacak bir durum yok. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Kullanıcı adına gelince. Önceki kullanıcı adımın içinde Türkçe karakterler vardı. Oyunlara giriş yaparken "Kullanıcı Adı" kısmında Türkçe karakter sıkıntı çıkartıyordu (Belki şimdi değişmiştir). Ben de üzerine hiç düşünmeden Türkçe karakter içermeyen bir kelime bulup kullanıcı adımı değiştirmek istedim ve bir anda aklıma "Davar" kelimesi geldi. Artık neyin çağrışım yaptığını bilmiyorum ama ileride buraya gelip yorum yazacağım aklıma gelse kullanıcı adı üzerine biraz daha düşünürdüm. Neyse tekrar değiştiriliyorsa daha makul bir kullanıcı adı düşüneyim kendime. Güzel sözleriniz için tekrar teşekkürler.Sitede kendini ifade etme anlamında belli bir düzeyin üstünde çok az insan var.
Kimseyi yargılamıyorum tabi ki burası makale ve denemelerin yarıştırıldığı bir yer değil sonuçta.
Zaten bu belli bir kalitenin üstünde olabilme normal hayatta da geçerli.
Orada da insanların çoğu basiretsiz ve yavan kalıyo azınlığa göre.
Bunları neden yazıyorum...
Kullanıcı adı ''Davar'' olan birinin kullandığı kelimeler, sahip olduğu bakış açısı ve tabi ki tarzı beni gerçekten şaşırttı.
Kendisi lütfen beni yanlış anlamasın, özellikle oyunla ilgili yorumlarına da bunları aktarış şekline de bayıldım ^^