Bu oyunun hikayesine kötü diyeni ilk defa görüyorum. Oyunun oynanma sebebi hikayesi zaten başka birşey için oynayan yok. Dik'in yeri bende ne kadar ayrıda olsa bu oyunda ayrı efsanedir.Büyük hayal kırıklığına uğradım. DIk oynadıktan sonra bu oyun çöp resmen. Hikayesi acayip kötü sahneler vasat bu ne kardeşim. Sen DIK gibi bir efsaneyi nasıl yapmayı başardın resmen çağ atlamış adam. Bu oyunu da kara listeme aldım. Kesinlikle DIK'ten önce oynayın yoksa pişman olursunuz.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak hikayesi o kadar baydı ki 20 dakika zor dayandım. Kızlar aşırı çirkin bu bir. İkincisi ve en önemlisi hikaye cidden çok bayık. Hemşire ortada fol yok yumurta yok neden bize yazıyor bu kadar amatörce iş görmedim. Neyseki DIK'te bu durum yok. Ayrıca sahneleri için de oynamıyorum. DIK dahil tüm sahneleri en hızlı bir biçimde geçmeye çalışıyorum benim amacım hikaye zaten o yüzden DIK referansı olması sebebiyle şans tanıdım zaten yoksa yazılan hikaye en baştan baygınım diyordu ancak DIK'in yapımcısına güvenerek denemek istedim ancak yok abi cidden bu nedir dedirtiyor. Üstüne DIK'te de kullanılan müzikler girdi orada kapattım. DIK aklıma gelince çekilmiyor. Sahneler bile çok kötü abi adam çağ atlamış resmen DIK'le beraber. Seven sevsin ancak hikayesine puan verecek olsam 10/0 verirdim. Kankamız zaten aptalın teki. Derek bile bunun yanında Ordinaryüs profesör kalır o derece. Herşeyi anlarım da kızları nasıl bu kadar çirkin yapmış hiç anlamadım.Bu oyunun hikayesine kötü diyeni ilk defa görüyorum. Oyunun oynanma sebebi hikayesi zaten başka birşey için oynayan yok. Dik'in yeri bende ne kadar ayrıda olsa bu oyunda ayrı efsanedir.
Being a dik bu işin nirvanası galiba. Being a dik bitirdikten sonra bu oyunla boy ölçüşebilecek pek bir oyun göremedim. Farklı seçimlerle defalarca bitirip sıkılana kadar oynayacağım galiba. Being a dik kalitesinde başka oyun tavsiye edebilir misiniz?Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak hikayesi o kadar baydı ki 20 dakika zor dayandım. Kızlar aşırı çirkin bu bir. İkincisi ve en önemlisi hikaye cidden çok bayık. Hemşire ortada fol yok yumurta yok neden bize yazıyor bu kadar amatörce iş görmedim. Neyseki DIK'te bu durum yok. Ayrıca sahneleri için de oynamıyorum. DIK dahil tüm sahneleri en hızlı bir biçimde geçmeye çalışıyorum benim amacım hikaye zaten o yüzden DIK referansı olması sebebiyle şans tanıdım zaten yoksa yazılan hikaye en baştan baygınım diyordu ancak DIK'in yapımcısına güvenerek denemek istedim ancak yok abi cidden bu nedir dedirtiyor. Üstüne DIK'te de kullanılan müzikler girdi orada kapattım. DIK aklıma gelince çekilmiyor. Sahneler bile çok kötü abi adam çağ atlamış resmen DIK'le beraber. Seven sevsin ancak hikayesine puan verecek olsam 10/0 verirdim. Kankamız zaten aptalın teki. Derek bile bunun yanında Ordinaryüs profesör kalır o derece. Herşeyi anlarım da kızları nasıl bu kadar çirkin yapmış hiç anlamadım.
Farklı bir deneyim arıyorsanız NLT'nin yaptığı oyunlara bakabilirsiniz:Being a dik bu işin nirvanası galiba. Being a dik bitirdikten sonra bu oyunla boy ölçüşebilecek pek bir oyun göremedim. Farklı seçimlerle defalarca bitirip sıkılana kadar oynayacağım galiba. Being a dik kalitesinde başka oyun tavsiye edebilir misiniz?
Aynen öyle ben hatayı Being A Dikle başlayarak yaptım o yüzden başka oyun oynayamıyorum.Being a dik bu işin nirvanası galiba. Being a dik bitirdikten sonra bu oyunla boy ölçüşebilecek pek bir oyun göremedim. Farklı seçimlerle defalarca bitirip sıkılana kadar oynayacağım galiba. Being a dik kalitesinde başka oyun tavsiye edebilir misiniz?
kanka leahla ne kadar iletişim kurmamaya çalışsan da olmuyor karı takıntılı malum. olabilecek bütün varyasyonları denedim. Her türlü şekilde o yangın çıkıyor ikisinden biri mefta. Ancak mutluluk kısmında mavi kafalı ablayla beraber oluyorsan eğer çocugun falan oluyor.Meggy ve missy ile olan ilişkisinde önceki seçimler ne olursa olsun yangın oluyor mu
Depraved Awakening oynamadıysan tavsiye ederim. Birden fazla sonu, seçeneklerin büyük etkilerinin olduğu bir oynanışı, sıkmayan ve bağlayıcı bir hikayesi var.dik-milf city den sonra oynadığım en güzel adult oyunu hikayesi beni benden aldı
Bütün linkler çalışıyor.linkler çalışmıyor hocam