Rar'dan nasıl çıkarıyordukEkli dosyayı görüntüle 1854
GENEL BAKIŞ
Oyun, mutlu bir evliliği, orta yaşlı Sophie Parker'in hayatını seçimlerinizle değiştirebileceğiniz bir hikayeyi anlatıyor. Kocasının yeni iş teklifi nedeniyle, mutlu, küçük kasabanızdan deniz kenarındaki bir mega kent olan San Alejo'ye taşındınız.
Paylaşılan Tarih: 29.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.100
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
PC Dosya Boyutu: 3.04 GB
APK Dosya Boyutu: 599 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Big ass, Big tits, Corruption, Exhibitionism, Female protagonist, Lesbian, Masturbation, MILF, Oral sex, Romance, Voyeurism
RAR'dan çıkarttıktan sonra A Wife And Mother oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1855 Ekli dosyayı görüntüle 1856 Ekli dosyayı görüntüle 1857 Ekli dosyayı görüntüle 1858
Masaüstüne bir klasör oluşturun rar dosyasının içindeki dosyaları ctrl+a ile seçin ctrl+c ile kopyalayın daha sonra masaüstünde oluşturduğunuz dosyayı açın ardından ctrl+v tuşuna basın.Rar'dan nasıl çıkarıyorduk
Önemli duyuru!Erken erişim hatasi
Yapay zekâ yazan çevirileri çevirmenlerimiz yapmıyor. Program aracılığıyla çevirisi yapılıyor.Çeviri çok kötü biraz özenerek yapın
Yeni sürüm ne zaman gelirEkli dosyayı görüntüle 1854
GENEL BAKIŞ
Oyun, mutlu bir evliliği, orta yaşlı Sophie Parker'in hayatını seçimlerinizle değiştirebileceğiniz bir hikayeyi anlatıyor. Kocasının yeni iş teklifi nedeniyle, mutlu, küçük kasabanızdan deniz kenarındaki bir mega kent olan San Alejo'ye taşındınız.
Paylaşılan Tarih: 29.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.100
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
PC Dosya Boyutu: 3.04 GB
APK Dosya Boyutu: 599 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Big ass, Big tits, Corruption, Exhibitionism, Female protagonist, Lesbian, Masturbation, MILF, Oral sex, Romance, Voyeurism
RAR'dan çıkarttıktan sonra A Wife And Mother oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1855 Ekli dosyayı görüntüle 1856 Ekli dosyayı görüntüle 1857 Ekli dosyayı görüntüle 1858
Yapımcı bir tarih söylediği zaman bunu size iletiyoruz lakin şuan bir güncelleme tarihi belli değil.!!!! Abicim ,güzel kardesim. Emeğinize sağlık. Fakat ne olur şu oyunu guncelleyin de bitirelim. Efsane oyun ya. Ne olur ya. Ne olur guncelleyin ya. Bir tek bunu bitirmek istiyorum. Ne zaman guncellenir ?!!!
telefonda yer yokturApk neden çalışmıyor? Siteden apk olarak oyun indirsim iki adet. En güncellerden. Ancak apk yı telefonuma kur dediğimde uygulama yüklenmedi diyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Bu oyun da dahil. Aynı zamanda birini kurdum giriş ysp dedi yaptım benim adım mat altımdan geçen hazine bulur yazıyor atıyor oyundan???
Net bir tarih yok.Güncelleme nezaman gelir
Sen seçimleri yanlış yapıyorsun.Oyun hala tamamlanmadığı için birşey göremezsin.Bu kadın kocasından başkası ile birşey yaşamıyor, ya da ben mi yanlış oynuyorum?