Tarih verilmedi.Güncelleme nezaman Gelir
Belirli bir tarih yok.Devamı ne zaman gelir belli mi?
Yeni mi geldi bu en son havuzdan çıkıp komşunun oğlu ile bitiyordu. Ondan sonra devam mı ediyor acil döner misiniz?
Aga nerde v100 ingilizce de olsa linkv100 geldi abi pusudayız
Bu beta mı ful mü ney kral onu sordum. Devam oyunu mu bu? En son havuzda kalmıştı. Sonu ne beta mı değil mi demiyorum.Beta sürümündeki güncelleme boyutu genelde küçük olur indirmene değmez..Tavsiyem full sürümü beklemen oda 1-2 haftaya gelir
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından gerekli bilgileri alabilirsiniz.Bu beta mı ful mü ney kral onu sordum. Devam oyunu mu bu? En son havuzda kalmıştı. Sonu ne beta mı değil mi demiyorum.
Orada cevap veren olmadı o yüzden buradan yazdım.Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından gerekli bilgileri alabilirsiniz.
linkler çalışmıyor ay.link çalışmıyorEkli dosyayı görüntüle 1854
GENEL BAKIŞ
Oyun, mutlu bir evliliği, orta yaşlı Sophie Parker'in hayatını seçimlerinizle değiştirebileceğiniz bir hikayeyi anlatıyor. Kocasının yeni iş teklifi nedeniyle, mutlu, küçük kasabanızdan deniz kenarındaki bir mega kent olan San Alejo'ye taşındınız.
Paylaşılan Tarih: 09.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.095
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
PC Dosya Boyutu: 2.65 GB
APK Dosya Boyutu: 725 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Big ass, Big tits, Corruption, Exhibitionism, Female protagonist, Lesbian, Masturbation, MILF, Oral sex, Romance, Voyeurism
RAR'dan çıkarttıktan sonra A Wife And Mother oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILE - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1855 Ekli dosyayı görüntüle 1856 Ekli dosyayı görüntüle 1857 Ekli dosyayı görüntüle 1858
Bizlik bir sorun değil, tr.Link de sorun var.linkler çalışmıyor ay.link çalışmıyor
Şuan çalışıyor olması lazım tekrar dener misiniz ?linkler çalışmıyor ay.link çalışmıyor
tamamdır çalıştıŞuan çalışıyor olması lazım tekrar dener misiniz ?