Dogus1905
Kayıtlı Üye
HayırKarakter olarak erkekmiyiz
HayırKarakter olarak erkekmiyiz
alışverişe gidiyor orada bitmiyor mu knken son 3 çocuk a ders veriyor orda bitiyor
Bunun gibi ana karakteri kadın olan oyun önerir misin türkçe ingilizce farketmezAna karakter kadın. Hikaye güzel ama devamı gelmeli. Oyunu beğendim. Ana karakteri kadın olan oyunlardan biraz daha eklemisiniz bence.
süresi gayet uzunOynama süresi ne kadar versiyon 0.095 deyince bır çırpıda bitmez inş
Hata mı alıyorsun?Oyuna giriş yapamıyorum kullanıcı adı şifre falan da giriyorum ama olmuyor
Ne akıyorAkıyor bugün mübarek ?
Gelebilir.Devamı gelecek mi acaba
Şifrende Türkçe karakter i ü ö ç gibi karakterler varsa değiştirmeniz gerekiyorOyuna giriş yapamıyorum kullanıcı adı şifre falan da giriyorum ama olmuyor
+1Şu tarz ana karakteri kadın olan oyun önerebilir misiniz?
+1Güncellemesi ne zaman gelicek bilgisi olan var mi
Rar indir veya telinde Rar varsa ac orda dowloand klasorunu bul orda oyunu bulduktan sonra yuklemeyi deneyin,, tabii Baska sorun yoksaApk neden çalışmıyor? Siteden apk olarak oyun indirsim iki adet. En güncellerden. Ancak apk yı telefonuma kur dediğimde uygulama yüklenmedi diyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Bu oyun da dahil. Aynı zamanda birini kurdum giriş ysp dedi yaptım benim adım mat altımdan geçen hazine bulur yazıyor atıyor oyundan???