![MRainb0w](/data/avatars/m/0/94.jpg?1646386148)
MRainb0w
Yetkili
AOA'nın güncellemesi geldi diye biliyorum. En kısa zamanda Türkçeye güncellenecektir.Summers gone ile birlikte aoa nın güncellenmesini bekliyorum
Son Konular
AOA'nın güncellemesi geldi diye biliyorum. En kısa zamanda Türkçeye güncellenecektir.Summers gone ile birlikte aoa nın güncellenmesini bekliyorum
Yapımcı genellikle oyunlarını ve güncellemeleri elinden geldiğince uzatıyor ve detaya giriyor ama yeni sürüm hakkında bilgim yok.yeni cikan bolumu uzun mu bilen var mi acaba
Paylaşılan tarih kısmından öğrenebilirsiniz.son güncelleme ne zaman
Elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeyi hedefliyoruz.5.bölüm gelmiş.Ne zaman gelir çevirisi ?
Güncellemesinin ne zaman geleceği belli değil. Geldigi zamanda çevirisinin ne zaman geleceği belli değil. A.O.A'nın ise güncellemesi geldi. Elimizden geldiğince en kısa sürede çevirmeye çalışacağız.Universty of problems'dan sonra bir de bunu deneyelim bakalım... Peki U.O.P'nin devamı gelecek mi? Gelecekse ne zaman gelecek? geldiğinde çevirisi ne zaman bitip, hazır olup, paylaşılacak.??
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Telefon için kuramadım indirip tıkladığımda yüklenmedi hatası alıyorum nasıl kurabilirim
Oyunun 5.bölümünün ingilizcesi çıktı ama son sürümünün türkçesi hala gelmedi. Elimizden gelen en kısa sürede çevirip yayınlamaya çalışıyoruz.oyuna 5.bölüm eklendi mi hala dayak yediğimiz yerde bitiyor mu ?
Net bir tarih yok. Elimizden geldiğince kısa sürede çevirip güncellemeye çalışıyoruz.Bölüm 5 çevirisi ne zaman gelir?
Elimizden geldiğince en kısa sürede çevirip yayınlamayı hedefliyoruz.Bölüm 5 çevirisi ne zaman gelir?
Evet İngilizcesi güncellendi.5.bölümün ingilizcesi yayınlandı mı indirip oynasam ?