Son Konular
Yok be aga güzel bence ilk 5 listemde vardır bu oyunBu oyunu birkaç kere indirdim hiçbirinde de bitiremedim. Sarmıyor nedense.
Daha başlarda tek bir kızı seçtiriyor ya o yönü olmamış bence. Seçmediklerinle de hiç bir şey olmuyor, takılmıyorsun bile.Yok be aga güzel bence ilk 5 listemde vardır bu oyun
Seçim yaptırıyor ama diğer kızlarla da etkileşime girebiliyorsunDaha başlarda tek bir kızı seçtiriyor ya o yönü olmamış bence. Seçmediklerinle de hiç bir şey olmuyor, takılmıyorsun bile.
Net bir tarih veremiyoruz.Yeni sürümün Gold versiyonu yayınlanmış. Ne zaman çeviri gelir?
Hepsi içine dahildir. İndirip direkt olarak tüm bölümleri oynayabilirsin.Bölüm 1-2-3 nereden bulabilirim?
Evet devamı geliyor, ingilizce sürümü yeni güncellendi. Türkçesi de gelecek ama net bir tarih veremiyoruz.Bu oyunun devamı geliyor mu?
Çevirmen yeterliliği var mı forumda?Evet devamı geliyor, ingilizce sürümü yeni güncellendi. Türkçesi de gelecek ama net bir tarih veremiyoruz.
Başvuru açıldığında discord üzerinden duyuru atılıyor. Yine de Mackenzie 'ye ulaşıp bilgi alabilirsin.Çevirmen yeterliliği var mı forumda?
Dostum daha başlarda Jenny ve kızlar arasında seçim yaptırmaya başlıyor oyun. Kimi çıplak görmek istersin, kimin mayosunu daha çok beğendin falan bunlarda önemli seçimler bide seçmediklerinle ilişki olmuyor. Biraz bi takılsaydık hepsiyle sonlara doğru seçseydik daha iyi olurdu. Hikayesi güzel ona söylenecek bir şey yok.Seçim yaptırıyor ama diğer kızlarla da etkileşime girebiliyorsun
Baştan başlayacak. Tüm bölümler içine dahildir. 1.bölümü bitirince otomatik olarak diğer bölüme geçecek.Burada bölüm 4 yazıyor ama baştan ı başlayacak yoksa 4. Bölümden mi
Teşekkür ederimBaştan başlayacak. Tüm bölümler içine dahildir. 1.bölümü bitirince otomatik olarak diğer bölüme geçecek.
Rica ederim.Teşekkür ederim