![Lunael](/data/avatars/m/26/26486.jpg?1720901266)
Lunael
Yetkili
Çevirisinin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok.Bunun chapter 5 gold sürümü betadan çıktı diye biliyorum
Çevirisi için beta paketine mi koyulacak acaba ?
Son Konular
Çevirisinin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok.Bunun chapter 5 gold sürümü betadan çıktı diye biliyorum
Çevirisi için beta paketine mi koyulacak acaba ?
Mackenzie nin mesajları gördüm de şimdi bölüm 4 e kadar çevirisi var emek de vermişsiniz oyuna çevirisi vb şeylerle uğraşarakÜstteki 3-4 mesajı okursanız yöneticimiz Mackenzie bu durumla ilgili gelişmeleri paylaştı.
Yarıda bırakılması gibi bir şey söz konusu değil, sadece çevirinin ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih yok.Mackenzie nin mesajları gördüm de şimdi bölüm 4 e kadar çevirisi var emek de vermişsiniz oyuna çevirisi vb şeylerle uğraşarak
Yarıda bırakamazsınız herhalde oyunu diye ümit ediyorum
İyidir o zaman çeviriyi bekleriz sorun yokYarıda bırakılması gibi bir şey söz konusu değil, sadece çevirinin ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih yok.
Rica ederim iyi forumlar.İyidir o zaman çeviriyi bekleriz sorun yok
Bilgilendirdiğin için de teşekkürler
Yarıda bırakılma yok sadece önceliğimiz ve oyunun gördüğü ilgiden dolayı çevirisinin ne zaman geleceğine dair net bir şey yok.Mackenzie nin mesajları gördüm de şimdi bölüm 4 e kadar çevirisi var emek de vermişsiniz oyuna çevirisi vb şeylerle uğraşarak
Yarıda bırakamazsınız herhalde oyunu diye ümit ediyorum
Güncelleme paketinin ne zaman geleceği belli değil.Aoa academy, demon boy çevirisi beklerken yeni çevrilen paket hayal kırıklığı oldu
Betaya gelecek oyunlar hakkında bir bilgi veremiyoruz malesef.Tam 1 ay önce yazmışım çeviri durumunu hala bir gelişme yok mu ?
Gelecek olan beta paketine eklenirse çok güzel olur kaliteli yapım çünkü
Çevirisi gelecek mi peki bölüm 5 çıkalı baya oldu. Başka sitelere yönelmek istemiyorum çünküBetaya gelecek oyunlar hakkında bir bilgi veremiyoruz maalesef.
Çevirisi gelecek mi peki bölüm 5 çıkalı baya oldu. Başka sitelere yönelmek istemiyorum çünkü
İyi 1 ay daha bekleriz o zaman sorun yokGelecek ama net bir tarih veremiyoruz.
Rica ederim.İyi 1 ay daha bekleriz o zaman sorun yok
Yardımcı olduğun için de teşekkürler
Hangi linklerde problem yaşıyorsunuz?linkler bozuk
İCEDRİVE linklerimiz artık kullanılamıyor. Cloud veya megadan indiriniz.linkler bozuk
Oyunun yeni sürümü çıktı ancak Türkçesinin ne zaman geleceği belli değil.Umarım bu 3 ay içinde yeni bölüm gelir çok potansiyel bir oyun