A
arday210
Kayıtlı Üye
şuan oyunda erişim hatası alıyor musun.Efsane oyunlardan biri olmaya aday bir oyun, herkese tavsiye ederim.
şuan oyunda erişim hatası alıyor musun.Efsane oyunlardan biri olmaya aday bir oyun, herkese tavsiye ederim.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.şuan oyunda erişim hatası alıyor musun.
kanka 2 gün önce 3 gün içinde açılacak diyordun. bugün falan açılır mı yani. dört gözle bekliyoruzŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.
Ekli dosyayı görüntüle 1938
GENEL BAKIŞ
Kız arkadaşının annesi senden hoşlanmıyor - hiçbir şey için seni takdir etmiyor. Hepsinden de önemlisi, kızından ayrılmanı istiyor çünkü onun eğitimine engelsin. Çok azını biliyordu ancak anneye karşıda bir ilgin var o da çaresizce hala senden kurtulmaya çalışıyor.
Paylaşılan Tarih: 24.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 9
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.99 GB
Oyun Boyutu APK: 490 MB
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Male protagonist, Romance, Deal, Vaginal sex, Oral sex, Titfuck, Groping, Voyeurism, MILF, Not very big tits, NTR (Avoidable), Big ass, Big tits, Cheating, Corruption, Creampie, Footjob, Handjob, Male domination, Masturbation, School setting, Teasing, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra A Mother's Love oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1939 Ekli dosyayı görüntüle 1940 Ekli dosyayı görüntüle 1941 Ekli dosyayı görüntüle 1942 Ekli dosyayı görüntüle 1943
Telefon 3 linktende indirdim 3üde vip üyelik istedi bunu nasıl düzeltebiliriz
Beni direkt siteye yönlendiriyorŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.
Öyle olması gerekiyor zaten.Beni direkt siteye yönlendiriyor
Gelecektir.Bölüm 10 gelecek mi ?
Bölüm 8 sonu oydu. Şu an Bölüm 9 mevcutgüncelleme geldimi buna en son nicole denize doğru yürüyordu
''Nicole'' ve ''Chloe'' sevgi yoluna gidebilirsiniz.Beyler ailesiyle tanışmaya gittim annesi para filan veriyor ne yapmam lazım oyunda? Bozulma yoluna mı gitmeliyim yoksa sevgi yoluna mı bi tavsiye verin
Peko hangi seçimleri yapmam lazım sevgi yolu için''Nicole'' ve ''Chloe'' sevgi yoluna gidebilirsiniz.
''Nicole'' sevgi-bozulma ''Chloe'' sevgi yolunda gidebilirsiniz.
''Nicole'' sevgi-bozulma ''Chloe'' terk edebilirsiniz.Tabi terk etiğinizde oyunda en çirkin herifle birlikte oluyor.''Marilyn'' bir ilişki başlatabilirsiniz.
Tüm yollarda seçimlere göre sahnelerde değişebiliyor.En iyi yol için konuşmak erken oyun hala devam ediyor.Bir gerçek var ki o da ''Nicole'' ile sevgi yoludur.En iyi yol budur. ''Chloe'' terk etmek veya ''Marilyn'' bir ilişki başlatmak finale doğru ne kadar etki eder bilemiyoruz.Bu yapımcıya bağlı bir durumdur.Tabi tek ''Nicole'' ile sevgi yolunda ilerlemek bu sorunu ortadan kaldırıyor.Bu sizin yapacağınız bir seçimdir.
Discord sunucumuza katılıp 'yardım' kanalına sorarsanız sorunuzu bilen kişiler yanıt verecektir.Peko hangi seçimleri yapmam lazım sevgi yolu için
Gerçekten de ben hiçbir oyunda nicole gibi biriyle karşılaşmadım harika bir karakter insanın oyunun içine girip onunla evlenesi geliyor . Normalde önüme gelen herkesle ilişki yaşamak isterim ama bunda durum farklı''Nicole'' ve ''Chloe'' sevgi yoluna gidebilirsiniz.
''Nicole'' sevgi-bozulma ''Chloe'' sevgi yolunda gidebilirsiniz.
''Nicole'' sevgi-bozulma ''Chloe'' terk edebilirsiniz.Tabi terk etiğinizde oyunda en çirkin herifle birlikte oluyor.''Marilyn'' bir ilişki başlatabilirsiniz.
Tüm yollarda seçimlere göre sahnelerde değişebiliyor.En iyi yol için konuşmak erken oyun hala devam ediyor.Bir gerçek var ki o da ''Nicole'' ile sevgi yoludur.En iyi yol budur. ''Chloe'' terk etmek veya ''Marilyn'' bir ilişki başlatmak finale doğru ne kadar etki eder bilemiyoruz.Bu yapımcıya bağlı bir durumdur.Tabi tek ''Nicole'' ile sevgi yolunda ilerlemek bu sorunu ortadan kaldırıyor.Bu sizin yapacağınız bir seçimdir.
Oyunun sağ tarafında ''Reveal Affection Status'' denen yazı var onu tıkladığınızda seçimler listesi görünücektir.Puanlama sistemi ile sahnelerde değişicektir.Yani tercih yaparken puanlamaya dikkat edilmesi gerekiyor bozulma veya sevgi - puan ve + puan olarak değerlendiriliyor.Ona göre seçimlerinizi yapınız.Peko hangi seçimleri yapmam lazım sevgi yolu için
Kesinlikle katılıyorum, ''Nicole'' çok özel bir karakter ve oyunu tek bir karakter sırtlıyor.Diğer karakterler fazla dikkat çekmiyor.Oyunun hikayesi ve Nicole'un yansıtılan karmaşık duyguları oyunu daha çok oynamamıza teşvik ediyor.Devamını merakla beklediğim oyunlardandır.Gerçekten de ben hiçbir oyunda nicole gibi biriyle karşılaşmadım harika bir karakter insanın oyunun içine girip onunla evlenesi geliyor . Normalde önüme gelen herkesle ilişki yaşamak isterim ama bunda durum farklı