Ahmetc
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
o sahmeleri görmedim iyki görmedim kesin ntr olacaktır zaten ntr den nefret ederimBu oyunun en güzel karakteri ''Nicole'' baş karakter ve oyunu oynamamın sebeplerinden biridir.Son güncelleme ile olaylar baya karışacak gibi duruyor.Seviye sistem menüsünü kaldırmamanız iyi oldu.Seçimlerimiz sahneleri etkiliyor, bozulma ya da sevgi yolunu seçmek sizin tercihiniz olacaktır.Bu da sahnelerin değişmesine bazı sahneleri kaçırmanıza neden oluyor. ''Chloe'' baş karakterin kız arkadaşına yalan söylemeyin ve onunla buluşmaya devam edin.Bunu yapmazsanız eğer oyunun en çirkin sahnelerini göreceksiniz. Yapımcının bu sahneleri eklemek yerine, daha fazla ''Marilyn'' ve Hemşire ''Abigail'' sahnelerini eklemesini beklerdim.En azından bu fedakarlığın bir ödülü olması iyi olurdu.''Marilyn'' ilk güncellemeden beridir sahneler vardı, ama son güncellemeden sonra bile hala sahneler katılmamış.Yapımcının bu tutumundan dolayı ''Chloe'' elde tutmak daha mantıklı geliyor.Bakalım gelecek güncellemelerde daha neler göreceğim.Emeğinize sağlık.