Sürüm 10 oldu. Eskiden 9 idiGeldi mi güncelleme
Discord'da duyuru yaptık. Gece yayınlanmasını isteyen çok kişi vardı ve biz de kırmamak için yayınladık. Bugün 2 Türkçe Yapay Zeka, 1 Türkçe Çizgi Roman ve 1 Türkçe oyunumuz gelicek. Onları akşam saatlerinde paylaşacağız.Yapay zeka oyunlardamı tek tek gelicek ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız çok daha iyi yardımcı olunur.Merhaba arkadaşlar oyuna giriş yaptıktan sonra biraz bekliyo ve oyunu kapatıyo sorun ne olabiliri bilginiz var mı
Teşekkür ederimJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız çok daha iyi yardımcı olunur.
Eğer Androidse dosya yöneticisinden Android-data-Adultoyunçeviri-(Oyun ismi) eski sürümdeki kayıt dosyasını alınız ondan sonra yüklediğiniz yeni sürüme atınız.Arkadaş anlamadım neden indirdiğim de kaldığım yerden devam etmiyoda tekrar başlıyor
Linkten indirdiğinizde 10.bölümde içerisinde mevcut oluyor.10.bölüm nerde?????
Tüm bölümler aynı bölümde mevcut 1-10 arası tüm bölümler bir arada.Birşey sorcam sürüm bölüm 10 yazıyor ya şimdi ben bunun yerine sürüm bölüm 1 imi indirmem lazım hikayeyi anlamak için ben anlamadım yardım edermisiniz