Hayır henüz gelmedi.8. Gunun turkcesi geldi mi? Ingilizcesi calismiyor bende
Yeni versiyon yani 8 ne zmn gelir?Hayır henüz gelmedi.
8.1 versiyonun yani 8.bölüm Türkçe Yapay Zeka güncellemesi ne zmn gelirHayır henüz gelmedi.
Geldiği zaman discord sunucumuzda duyurusu yapılır.8.1 versiyonun yani 8.bölüm Türkçe Yapay Zeka güncellemesi ne zmn gelir
Discord yok da buradan yazabilir misin sana zahmet olmazsaGeldiği zaman discord sunucumuzda duyurusu yapılır.
linkler çalışmıyor windows için
Erişime sahip değilsiniz diyor paralı mı bu sürüm?Ekli dosyayı görüntüle 802
GENEL BAKIŞ
Hayatına zor bir başlangıç yaptıktan sonra, sonunda üniversiteye gitmeye hazırsın. Lisede Basketboldaki en iyi öğrenci olarak ülkenin herhangi bir yerindeki herhangi bir okula gidebilirdin. Sen de WVM'ye gitmeye karar verdin. WVM basketbol takımına girmen şok edici bir hareket oldu. Aslında geçen sene bir maç bile kazanamadılar. Takımı geliştirmek ve ileriye taşımak için tüm gözler senin üzerinde. Mütevazi geçmişin sınanacak. Bakalım yıldız oyuncu olmayı kaldırabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Gün 1-8 v0.8.3
Platformlar: Windows, Android,Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
PC Dosya Boyutu: 2.37 GB
MAC Dosya Boyutu: 2.36 GB
APK Dosya Boyutu: 1.04 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Harem, School setting, Animated, MILF, Cheating (Avoidable), Oral sex, Vaginal sex, Creampie, Futa/trans (Optional), Mobile game, Romance, Anal sex, Group sex, Prostitution, Ahegao, Big ass, Big tits, Handjob, Interracial, Masturbation, Voyeurism, PoV, Teasing, Titfuck, Virgin
RAR'dan çıkarttıktan sonra WVM oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
MEGA - MIXDROP
MAC
FILESUPLOAD- MIXDROP
ANDROID
MEGA - UPLOADHAVEN
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 803 Ekli dosyayı görüntüle 804 Ekli dosyayı görüntüle 805 Ekli dosyayı görüntüle 806 Ekli dosyayı görüntüle 808
Yapay Zekalar 5 gün içinde açılacaktır.Erişime sahip değilsiniz diyor paralı mı bu sürüm?
Diyalog olmayan oyun varmiBunda çok diyalog var diye hatırlıyorum, sıkılıp silmiştim
Sitemizde Türkçe yapay zeka çevirisi yapılmış şekilde mevcut ordan indirebilirsiniz.Android mega linki çalışmıyor bilginize
Ya kardeşim ben bu oyunun 8.1 versiyonun nasılsın Türkçe Yapay Zeka ya da Türkçe güncellemesini beklerken 9.4 İngilizce versiyonu çıkmış Türkçe Yapay Zeka ya da Türkçe'ye ne zmn çevireceksiniz arkadaşlar 5 aydır bekliyorum Türkçe Aralık ayında gelecek denmişti
Daha çok bekleriz