Antivirüs programınızı devredışı bırakıp, tekrar Rardan çıkartın. Bazı virüs programları bu tür oyunların Exe dosyalarını virüs olarak algılıyor.exe dosyasında malware tespiti yaptı Antivirüs !
Yapımcı oyunu güncellese bile, yapay zekalar yalnızca Erişim Ayında güncelleniyor.Yenisi ne zaman gelecek
Reis peki bunun gibi oyun varsa bana link bırakırmısin discort yokYapımcı oyunu güncellese bile, yapay zekalar yalnızca Erişim Ayında güncelleniyor.
Bu oyunu oynamadığım için herhangi bir öneri vereceğimi sanmıyorum. Forum üyeleri bu konuda yardımcı olacaktır.Reis peki bunun gibi oyun varsa bana link bırakırmısin discort yok
Knk oyun tavsiyelerin var mı ntryapımcısı bu oyuna sürekli destek istiyor ama ömrü çok uzun olmaz gibi, ntr oynamayı severim ama bu oyun olmamış her şey çok hızlı, çift arasın da duygusal bağı hissetmiyorsunuz ve erkek karekter çok saçma. zahmet edip çeviren arkadaş keşke buna zaman harcamaktansa türünün çok daha iyisi (mayumi's cuckold report) yada ( The Adventurous Couple ) cevirseydi.
Pandora's Box, Angelica's temptation Because I love her, Deliverance oyunlarını oynayabilirsin.Knk oyun tavsiyelerin var mı ntr
Devamını BekliyoruzPandora's Box, Angelica's temptation Because I love her, Deliverance oyunlarını oynayabilirsin.
Yapay zeka oyunlarımıza sadece içerik haftası etkinlerimizde güncelleme geliyor.Devamını Bekliyoruz
2020 de Çıktı oyun hiç gelmemişYapay zeka oyunlarımıza sadece içerik haftası etkinlerimizde güncelleme geliyor.
Nasıl gelmemiş? Konu içinde "Paylaşılan tarih" kısmından siteye ne zaman geldiğini görebilirsiniz. Paylaşılan tarihten sonra herhangi bir içerik haftası etkinliği düzenlenmediği için güncellemesi yapılmamış.2020 de Çıktı oyun hiç gelmemiş
Devamı gelmemiş yani hocam 2020den beri oyun güncellendiyse devamı yok yarıda kesiliyor hikayeNasıl gelmemiş? Konu içinde "Paylaşılan tarih" kısmından siteye ne zaman geldiğini görebilirsiniz. Paylaşılan tarihten sonra herhangi bir içerik haftası etkinliği düzenlenmediği için güncellemesi yapılmamış.
Oyunun ne zaman siteye eklendiğini bilmiyorum ama en son 3 mart 2022 de güncellenmiş. Yapay zeka olduğundan dolayı da bir sonraki içerik haftasına kadar güncel bölümü siteye eklenmez.Devamı gelmemiş yani hocam 2020den beri oyun güncellendiyse devamı yok yarıda kesiliyor hikaye
Ufak bir hata olmuş. '' Paylaşılan Tarih '' kısmı sadece Türkçe oyunlarda güncelleniyor yapay zeka ve İngilizce oyunlarda ilk paylaşıldığı tarihi gösteriyor.Devamı gelmemiş yani hocam 2020den beri oyun güncellendiyse devamı yok yarıda kesiliyor hikaye
Hocam bu oyunu indirdim, açıp oynadım. Save edip kapattım ama bir daha açamadım. "Bir Hata oluştu" diyor açmıyor.Nasıl gelmemiş? Konu içinde "Paylaşılan tarih" kısmından siteye ne zaman geldiğini görebilirsiniz. Paylaşılan tarihten sonra herhangi bir içerik haftası etkinliği düzenlenmediği için güncellemesi yapılmamış.
Kayıt dosyası yüklerken mi bu hatayı veriyor?Hocam bu oyunu indirdim, açıp oynadım. Save edip kapattım ama bir daha açamadım. "Bir Hata oluştu" diyor açmıyor.
Normal giriş yaparken.. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmaya çalışıyorum. Sonraki ekranda bu hatayı veriyor.Kayıt dosyası yüklerken mi bu hatayı veriyor?