V
Vesvese
Kayıtlı Üye
Bunun 0.3 verisyonunu Türkçe yapıp yayimlar misinizdenememiştim bunuda indireyim
Bunun 0.3 verisyonunu Türkçe yapıp yayimlar misinizdenememiştim bunuda indireyim
dene bende deneyeceğimindirmekten zarar gelmez
10dk suruyor87 mb 20/30 dk flan sürer oyun sanırım
çerezlik oyun isteyen denesin10dk suruyor
discord sunucusuna katılıp oyun guncellemelerı kanalından takıp edebılırsınYeni versiyonu çıkmış güncelleyecek misiniz acaba bilgi var mı
bildirimlere izin ver dediği yerde izin vere basın açılan pencerede hayıra basıp reklamı geçebilirsiniz.100 kere reklam çıksa geri dönde desem oyunu indirme sitesine yönlendirmiyor link şu saat itibariyle hiçbir şey indirilmiyor.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Yapay zeka diye indirdim vip istiyor. Neden boyle
Evet simdi fark ettim hepsi kapali. Bu oyun disinda 3 tane daha indirmistim onlarda da ayni hatayi verdiŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Erişiminiz bulunamamaktadır diyor neden??
Okuyabilirsiniz.Neden böyle birşey yapma gereği duydunuz peki