MRainb0w
Yetkili
Farklı bir ağa bağlanıp denediniz mi?oyunda hata var sezon 1 de indir dikten sonra açılmıyor internet yok diyor fakat var
Son Konular
Farklı bir ağa bağlanıp denediniz mi?oyunda hata var sezon 1 de indir dikten sonra açılmıyor internet yok diyor fakat var
Bildiriyorum.android cloud ile windows cloudın yerleri karışmış.
bende de oluyo olm düzelmiyo 1 türlüWhores of Thrones Sezon1 de giriş yapmak istediğimde hata bildir ekranına düşüyor, düzeltilecek yazmışsınız ne zaman düzeltilecek neredeyse 1 ay oldu ???
Login sorunu ile karşılaşıyorsunuz bildiriyorum düzeltilecektir.bende de oluyo olm düzelmiyo 1 türlü
Eski oyunların giriş kısımlarında sıkıntılar mevcut ancak hepsi birden düzeltilemeyeceği için ya zamanla teker teker düzeltilir ya da güncelleme geldikçe düzeltilmiş olur.internet erişiminiz bulunmamaktadır diye bir hata alıyorum
Merhaba;Eski oyunların giriş kısımlarında sıkıntılar mevcut ancak hepsi birden düzeltilemeyeceği için ya zamanla teker teker düzeltilir ya da güncelleme geldikçe düzeltilmiş olur.
Dediğim gibi, şu anlık yeni oyunlar ve Türkçe oyunlara gelen güncellemeler üzerine yoğunlaşıyoruz. Yapay zekalar etkinlik ile betaya girdiğinde tekrar portlanacakları için sorunlar da düzeltilmiş olur.Merhaba;
Whores of Thrones
Oyunun hem 1. sezon hemde 2. sezon da sorun var 1. sezon bittiği için güncellenmeyeceğini düşünüyorum, ancak gördüğüm kadarıyla baya oynamak isteyen var (ben dahil). Bir şekilde bu oyunun girişi düzeltilemez mi acaba, baya ilerlemiş bir oyun sonuçta 2. sezonda.