Lunael
Yetkili
Animasyon olup olmadığını anlamak için oyun konuları kısmından animated yazısını arayabilirsiniz.Animasyon yok değil mi?
Animasyon olup olmadığını anlamak için oyun konuları kısmından animated yazısını arayabilirsiniz.Animasyon yok değil mi?
Baktığım kadarıyla bu oyunda yok, ama devam oyunu olan Whores Of Thrones 2 oyununda animasyon mevcut.Animasyon yok değil mi?
İngilizce oyunlarımızda mod bulunmuyor malesef.Oyunun galeri bölümünü komple acabiliyormuyuz bir hile veya özellik varmı ben göremedim ?
O yüzden sormuştum ben deOyunun konularında " Animated " yazıyorsa vardır, yazmıyorsa yoktur ama bazen yazmayıpta olduğu oluyor.
Forumdan aradığınız cevabı bulamadıysanız Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.O yüzden sormuştum ben de
Düzeltildi.Apk Bölüm 1, Cloud linki patlak
İlettim, düzeltilince geri dönüş yapacağım.Bölüm 2'nin Cloud linkinde bölüm 1'in dosyası var.
İkisinde sezon 1 diyor 2 Yİ gostermiyor linkler yanlış yuklemissiniz
Linkler düzeltildi.Sağlamış olduğunuz geri bildirimleriniz için teşekkürler. İyi oyunlar dilerim.Bölüm 2'nin Cloud linkinde bölüm 1'in dosyası var.
Şuan bazı oyunlar bu tarz bir hata veriyor oyunu oynamak istiyorsanız hatanın çözümünü beklemeniz gerekiyor.Sezon 1 sürekli hiç açılmadan hatayı bildir'e düşüyor sebebi nedir?
Oyunun loginlerinde problem var şu an. Tüm oyunların değil ama bazılarında.oyunu indirdim giremiyorum sürekli şekilde internet bağlantınız bulunmamaktır uyarısı veriyor. Eee var ?
hocam 1 haftaya yakındır ilk oyununda böyle bir sorun var bir oyunda daha başıma geldi ne zaman düzelir ve silip tekrar yüklemem gerekir miOyunun loginlerinde problem var şu an. Tüm oyunların değil ama bazılarında.
Yazılımcımız çok yoğun ve bu sorunu düzeltebilecek tek kişi o.Whores of Thrones Sezon1 de giriş yapmak istediğimde hata bildir ekranına düşüyor, düzeltilecek yazmışsınız ne zaman düzeltilecek neredeyse 1 ay oldu ???