seinal
Kayıtlı Üye
Yeniden indirmen lazımoyun bende şuan yüklü yeni güncelleme gelince ben yine direk oynayabilicekmiyim yoksa güncellenmiş halini bidaha indirmemmi lazım
Yeniden indirmen lazımoyun bende şuan yüklü yeni güncelleme gelince ben yine direk oynayabilicekmiyim yoksa güncellenmiş halini bidaha indirmemmi lazım
Bölüm 2yi oynamıştım 0.6 versiyonu bölüm 3 değilmi?Sitedeki oyunun Türkçe sürümü eski, şuanda oyun yenileniyor, muhtemelen yenilenen versiyonu oynadın yada gördün.
Hayır değil, dediğim gibi oyun yenileniyor ve yenilenmiş versiyonu çevirilmedi.Bölüm 2yi oynamıştım 0.6 versiyonu bölüm 3 değilmi?
Eylül başında bekleniyor.3. Bölüm ne paylaşılacak
20 30 dakika kadar olaması gerekiyor.tahmini oynanış süresi ne kadar ?
Şu kadar kısa zaman için aylarca uğraşıyor Ocean. Bi çözüm bulması lazım bu hızla giderse 10 yıl sonra bitirir oyunları20 30 dakika kadar olaması gerekiyor.
Yenilenmiş haline gelen güncellemeler bölüm başı yaklaşık 1-1.5 saat sürüyor, güncelleme sıklığı ile ilgilide ekip kurmaya çalışıyorŞu kadar kısa zaman için aylarca uğraşıyor Ocean. Bi çözüm bulması lazım bu hızla giderse 10 yıl sonra bitirir oyunları
Hayır, yenilenmiş hali değilSitede ki oyun yenilenmiş hali mi tam anlayamadım kafam karıştı?
Yenilenmiş hali çıktı mı, çıktıysa nasıl oynarız?Hayır, yenilenmiş hali değil
Yenilenmiş hali şuanda 2. bölümde, yakında 3. bölüm gelecek, ama sitede Türkçesi bulunmuyor. İngilizcesine bu bağlantıdan ulaşabilirsinYenilenmiş hali çıktı mı, çıktıysa nasıl oynarız?
Yapımcının önceden kullandığı müziklerde telif vardı yanlış hatırlamıyorsam, oyunun yeniden yapılmış bölümlerinde yeni müzikler eklenecektir.Oyunda müzik yok mu?